Ghidul ofertelor zilnice de reduceri atractive: 123reduceri.ro

123reduceri.ro, ghidul ofertelor zilnice de reduceri atractive de 50 – 90%, este cel mai nou proiect al companiei Smart Programs, proiect sustinut de Alexandre ALMAJEANU, antreprenor cu experienta on-line atat pe piata din Romania, cat si din Europa.

123reduceri.ro logoIn Romania sunt peste 60 de site-uri operationale de oferte zilnice, cu reduceri disponibile in cele mai mari orase: Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj Napoca, Constanta, Brasov, Ploiesti, Pitesti, Oradea, Bacau, Baia Mare, Arad, Oradea, Craiova si oferte speciale la nivel national.

123reduceri.ro este singurul site care ofera o experienta unica iubitorilor de reduceri, aflati in cautarea celor mai bune deal-uri.

Pe langa posibilitatea de a alege tipul de oferta si localitatea, de a adauga cupoanele cumparate si de a seta alarme pentru a nu uita datele expirarii sau ale programarilor acestora, 123reduceri.ro incurajeaza utilizatorii sa isi impartaseasca experientele la cumparaturi, creand astfel o comunitate a “shopperilor informati”.

Mai mult, 123reduceri.ro este SINGURUL serviciu disponibil pentru a fi descarcat gratuit ca aplicatie pentru smartphone-uri de tip Android, iPhone si pentru iPad.

Aplicatia “123reduceri.ro” (pe care o puteti gasi accesand https://market.android.com/details?id=ro.reduceri.androidclient si http://itunes.apple.com/ro/app/123reduceri/id429386866?mt=8) este prima de acest fel din Romania, care colecteaza toate ofertele de reduceri intr-un singur loc.

Violeta CERNICA – CEO Smart Programs, a precizat:“Dezvoltarea continua a facilitatilor agregatorului este prioritatea noastra nr 1. Misiunea noastra este sa avem cei mai multumiti utilizatori si pentru aceasta vom continua sa inovam si sa imbunatatim calitatea experientei pe 123reduceri.ro”.

“Mai mult, vom continua sa monitorizam piata si sa adaugam in permanenta noi site-uri de oferte de cumparaturi, asigurandu-ne ca avem o baza completa si relevanta de oferte”, adauga Jean-Francois LEMERCIER, unul dintre cei 3 actionari ai Smart Programs.

123reduceri.ro s-a lansat in forta pe piata din Romania si se afla intr-o crestere rapida, utilizatorii manifestandu-si inca de la inceput interesul pentru agregatorul care reinventeaza simplitatea cumparaturilor profitabile!

Pentru detalii suplimentare, va rugam contactati – Violeta Cernica violeta@123reduceri.ro
admin@123reduceri.ro
https://123reduceri.ro/

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *