Genius DPF-A02 Crystal

Se spune ca amintirile raman si, pe buna dreptate! Fie ca le pastram in fiecare dintre noi, fie ca dorim sa le transpunem in realitate, ele sunt cele care ne coloreaza viata de fiecare data.

rama foto Genius DPF A02

Pentru ca timpul trece si momentele frumoase par sa dureze mai putin decat am dori, Genius vine cu o propunere ingenioasa care nu numai ca iti va reinvia cele mai frumoase amintiri, dar iti va alimenta dorinta de a imortaliza toate momentele importante petrecute alaturi de cei dragi.

Designul elegant din cristal de care se bucura, ecranul generos de 10,4’’ si functia Slide Show Multi Picture care poate derula peste patru fotografii pe slide la viteze de derulare diferite, fac din noul Genius DPF-A02 un album foto digital de exceptie care isi va gasi locul in orice incapere.

De asemenea pentru a oferi control total asupra tehnologiei si pentru a oferi utilizatorului posibilitatea selectarii modului de functionare – pornit/sleep mode – rama foto Genius DPF-A02 este prevazuta cu butoane on/off.

Mai mult decat atat inteligentul device va ofera posibilitatea ascultarii melodiilor preferate sau vizionarea filmelor in format AVI prin simpla conectare la calculator a cablului USB din dotare.

Device-ul in forma lui de baza – 128 MB memorie interna – poate stoca cu ajutorul functiei “Auto Photo Resizing technology” peste 700 de fotografii, memoria putand fi insa extinsa cu orice card CF, SD, MMC, MS, MS-Pro, MD.

Specificatii:
– Functie Slide Show Multi-Picture – afiseaza peste patru fotografii pe slide;
– Permite vizualizarea a peste 100 de fotografii in doar cateva secunde;
– Tehnologie usor de utilizat;
– Telecomanda;
– Compatibila cu sase tipuri de carduri de memorie: CF, SD, MMC, MS, MS-Pro, MD.
– Cablu USB.

Pret de referinta: 168 euro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *