GamesLine.ro: Campanie

Numaratoarea inversa pentru Craciun a inceput odata cu vanatoarea de reduceri pentru cadoul ideal, iar cine a ratat vestitul Black Friday poate profita de reduceri de pana la 50% intr-un maraton de sapte ore organizat de magazinul online de jocuri GamesLine.ro.

x-day la GamesLine.ro

Campania X-day este LIVE astazi, 13.12.11, pana la ora 16:00 si poate fi accesata pe pagina dedicata promotiei.

Proiectul X-day s-a concretizat in urma succesului inregistrat de Black Friday si a cererilor venite din partea clientilor pentru reduceri de acest gen, in special cu motivatia Craciunului.

Doritorii pot alege din peste 30 titluri actuale sau clasice dar si din accesorii de gaming marca Thrustmaster, toate la preturi speciale doar pe parcursul campaniei.

In plus, cei care achizitioneaza un produs aflat in oferta X-day vor primi si un cupon de reducere valabil pentru urmatoarea comanda pe GamesLine.

Toti cei care vor sa profite de aceste reduceri trebuie sa fie pe faza intrucat timpul este limitat, iar comenzile transmise dupa ora 16:00 vor fi onorate la pretul standard.

“X-day reprezinta pentru GamesLine o multumire catre clientii sai care sustin constant proiectul cu feedback-uri si sugestii. Multi dintre ei isi doresc titluri lansate recent dar asteapta luni de zile sa scada pretul pentru a le achizitiona. Sunt inca disponibile in aceasta campanie jocuri precum Call of Duty Modern Warfare 3, Assassins Creed Revelations sau Elder Scrolls V Skyrim, lansate de curand si pentru care review-urile sunt pozitive, dar si titluri clasice aflate inca in topuri dupa luni bune de la lansare” declara Eduard Tecsan, managerul magazinului.

Iata si TOP 5 X-day jocuri vandute in intervalul orar 9.00 – 12:00:

-AC Revelations PC – 38 bucati

-Elder Scrolls Skyrim PS3 – 21 bucati

-Battlefield 3 PS3 – 15 bucati

-LA Noire Complete PC – 9 bucati

-DJ Hero Bundle X360 – 3 bucati

 Magazin de jocuri www.GamesLine.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *