Gabriel Boaca

Internet Romania > Gabriel Boaca

lucreaza pentru Digital 4

Blog: www.gabrielboaca.ro
Twitter: gboaca
Mail: gabriel.boaca [at] digital4 [.]ro
Yahooo: gboaca
SKYPE: gboaca
Linkedin: www.linkedin.com/in/gboaca
Facebook: facebook.com/gboaca

1. De cand activezi in industria Internetului si de cand profesionist ?
Ca internaut am inceput in 1998, la un internet cafe din Bucuresti, cu traditionalele aplicatii ale vremii: mIRC, Yahoo Messenger, Hotmail. Ca profesionist in industrie am debutat pentru o perioada scurta in zona de web design si programare in 2002, iar ca profesionist in zona de online advertising am inceput in 2006.

2. Ce iti place cel mai mult la Internet?
Internetul este o sursa nelimitata de informatie, un loc unde poti citi de la dosarele armatei SUA din Afghanistan pana la stirile locale din Papua Noua Guinee. Tot internetul permite apropierea oamenilor cu idei si sentimente asemanatoare, atat prin retelele sociale cat si prin forumuri de discutii. Pe internet totul este mai rapid, mai simplu si mai aproape de utilizatorul final (eCommerce).

3. Cum pozitionezi in 3 cuvinte compania pentru care activezi ?
Promovare online la maxim. Pozitionarea pe care o avem, in zona de site-uri independente si cu potential de crestere mare, alaturi de experienta pe zona de vanzari de publicitate online plus servicii de mobile advertising ne recomanda ca unul dintre cei mai atractivi parteneri pe zona de online advertising. Faptul ca suntem in crestere ne permite sa setam un nivel ridicat de calitate a serviciilor atat pentru clienti cat si pentru publisherii nostri si aceasta este principala noastra grija.

4. Ce ti-ai spune tie in momentul in care te-ai apucat de Internet daca ar fi cazul sa te consiliezi ?
Internetul este o sursa nelimitata de business, asa ca nu mai sta pe ganduri, ACTIONEAZA ACUM!

5. O urare buna/recomandare pentru Underclick (daca exista)
Pentru Underclick imi doresc sa creasca in continuare si sa mentina calitatea informatiilor si impartialitatea pe care a dovedit-o de-a lungul timpului.

chk test : Adi Stan, Adrian Stan, DWD Software

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *