G Data la CeBIT 2011

CeBIT incepe pe 1 martie, la Hanovra, cu prezentarea celor mai recente evolutii din industria IT. G Data profita de ocazie pentru a-si lansa urmatoarea generatie de solutii de securitate pentru companii si utilizatori casnici.

G DATA Security Labs

G Data isi prezinta noutatile: cea de-a XI-a generatie de solutii de retea, echipata cu un modul de backup in toate versiunile Enterprise.

De asemenea, va fi prezentata G Data MobileSecurity, o solutie de securitate pentru telefoanele cu sistem de operare Android. Posesorii de telefoane mobile vor putea astfel sa isi asigure in mod eficient telefoanele din dotare impotriva malware-ului.

O alta premiera care va fi anuntata la Hanovra este G Data CloudSecurity. Acest browser plug-in gratuit blocheaza site-urile infectate, facand astfel navigarea pe Internet mai sigura.

Pe langa prezentarea acestor inovatii, dezvoltatorul din Bochum, Germania, ofera, de asemenea, un program cuprinzator in G Data Arena, Pavilionul 11, Standul D35.

“CeBIT este un initiator major pentru intreaga industrie IT. Industria digitala se aduna aici pentru a discuta despre dezbaterile majore din IT.De aceea suntem incantati sa utilizam cel mai mare targ IT din lume ca pe un forum de prezentare al noilor noastre produsele”, explica Dr. Dirk Hochstrate, membru al conducerii G Data.

“Vom face demonstratii pe solutiile de securitate mobile si cloud pentru prima data la Hanovra. Acesta este raspunsul nostru la provocarile de ultima ora ale infractorilor cibernetici. Vom prezenta, de asemenea, cea de-a XI-a generatie de solutii pentru business, care include si o solutie de securitate completa pentru companii. Aceasta va face ca anumite pachete software sa devina inutile atunci cand se doreste realizarea unei protectii cuprinzatoare a retelei. In acest fel, ne consolidam pozitia pe piata B2B si, mai mult, avansam puternic ca furnizor global de solutii”.

Privire de ansamblu asupra premierelor G Data la CeBIT 2011

In premiera absoluta:

G Data MobileSecurity
G Data CloudSecurity
G Data EndpointProtection Business si Enterprise 11
Solutii de securitate pentru retelele companiilor:
G Data AntiVirus Business si Enterprise 11
G Data ClientSecurity Business si Enterprise 11
G Data MailSecurity 11
Solutii de securitate pentru utilizatori rezidentiali:
G Data AntiVirus 2012
G Data InternetSecurity 2012
G Data TotalCare 2012
G Data NotebookSecurity 2012
G Data InternetSecurity pentru Netbook 2012
Conferinta de presa dedicata solutiilor G Data
Noile produse vor fi prezentate reprezentantilor mass-media, in limba germana, pe 1 martie 2011 in intervalul orar 14.00-15.00 la Convention Centre, sala 11.

In cadrul conferintei, G Data va oferi o privire de ansamblu a solutiilor:

G Data MobileSecurity
G Data CloudSecurity
G Data EndpointProtection Business si Enterprise 11
noua generatie de securitate G Data pentru companii si utilizatori finali

Dr. Dirk Hochstrate, G Data board member, va fi disponibil pentru interviuri si discutii la dineul de dupa conferinta.

Conferinta de presa G Data dedicata problemelor de securitate.

Pe data de 2 martie 2011 intre orele 11.00 si 12.00, G Data va sustine o conferinta de presa internationala, in limba engleza, la Convention Centre, sala 18. Eddy Willems, G Data Security Evangelist, va vorbi despre amenintarile actuale in cloud computing si social networking.

Eddy Willems va fi disponibil pentru interviuri si discutii dupa conferinta.

Programul din stand G Data pe durata targului.

Arena de 700 metri patrati va fi plasata si in acest an in zona CeBIT Security World Hotspot din Pavilionul 11: Pe langa prezentari de produse si alte evenimente din program, vizitatorii pot asista zilnic la discutii pe teme de securitate, cum ar fi politica de management, riscurile in cloud computing, infractiuni pe Internet si un catalog al programelor antivirus gratuite.

G Data va avea ca invitati experti ai Federal Criminal Police Office, ai mass-media, ai protectiei constitutionale, precum si bine-cunoscuti cercetatori ai companiei. Forumurile de discutii din stand vor fi moderate de catre Wolfgang Back si Rudolph Wolfgang de la ComputerClub2 si vor avea loc zilnic intre 16.00 si 17.00 in G Data Arena in Pavilionul 11, Stand D35.

Contact pentru presa: Costin Pecingina
E-mail: costin.pecingina@avsecurity.ro
Telefon: 0374 032 803
Mobil: 0752 450 450
costin.pecingina@avsecurity.ro
http://www.avsecurity.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *