Forumul profesional Balanced Scorecard Romania

Forumul profesional Balanced Scorecard Romania a depasit 1,000 de membri pe LinkedIn, la jumatatea lunii Decembrie 2010, fiind situat pe locul 4 pe plan mondial in randul forumurilor LinkedIn referitoare la Balanced Scorecard si cea mai mare comunitate nationala online pe acest subiect.

Balanced Scorecard Romania

Adresa forumului: www.linkedin.com

Numarand printre cei peste 1,000 de membri ai sai specialisti certificati in Balanced Scorecard si membri ai echipelor de conducere din importante firme romanesti, forumul profesional Balanced Scorecard Romania pe LinkedIn a devenit din Septembrie 2009 incoace o platforma specializata, informativa si aplicativa pentru zeci de subiecte discutate in limba Romana, asistand specialistii in Executia Strategiei, Managementul Performantei si Transformarea Organizationala in directiile:

a). unei cat mai profunde intelegeri a CONCEPTULUI de Balanced Scorecard (BSC)

b). aplicarii METODOLOGIEI corecte de implementare a Balanced Scorecard

c). utilizarii SISTEMULUI de management bazat pe Balanced Scorecard

Lansat cu aproape 20 ani in urma de Robert Kaplan si David Norton (si dezvoltat in continuare de colectivul lor de la Palladium Group), Balanced Scorecard este adoptat de catre mii de firme din lumea intreaga, care il folosesc cu succes pentru accelerarea optimizarii operationale a activitatii lor, ajungand la ceea ce Kaplan si Norton numesc: “The Execution Premium / Beneficiul Executiei”.

Cele mai meritorii dintre implementarile BSC se adauga an de an in “The Hall of Fame”, alaturi de cele realizate la Hilton, Infosys, Ingersoll Rand, Kraft Food, Lockheed Martin, Marriott, Motorola, Ricoh, Saatchi & Saatchi, Siemens, Skandia, Statoil, UPS, US Department of Commerce, US Army, Royal Air Force si multi altii.

Te invitam sa te alaturi grupului de discutii Balanced Scorecard Romania si, daca este posibil, sa contribui cu expertiza ta la discutiile acestui grup!
Balanced Scorecard Romania
Mihai Ionescu
mionescu@bscol.ro
http://www.balanced-scorecard.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *