Filme gratis online

Initiativa are la baza un parteneriat intre Blinkx si distribuitorul indie britanic Dogwoof, care va pune la dispozitia consumatorilor o arhiva de filme independente si de cinema.

Canalul online va transmite si programe TV oferite de partenerii Blinkx.

Canalul de film va putea fi accesat gratuit, dupa descarcarea in calculatoarele utilizatorilor a unui fisier de dimensiuni reduse de pe site-urile Blinkx sau Dogwoof.

BBTV si-a inceput activitatea miercuri si foloseste tehnologiile inregistrate pentru recunoastere vizuala si audio. Acestea le permit internautilor sa realizeze legaturi intre continuturile TV si filme si informatiile postate online in legatura cu acestea.

Serviciul de indexare video creaza automat un mecanism de urmarire a continutului care face mai usor pentru utilizatori sa navigheze in cadrul programului prin utilizarea anumitor cuvinte.

“Consumatorii sunt obisnuiti cu videoclipurile online, care sunt continuturi scurte, de multe ori realizate de utilizatori si care ruleaza intr-un browser web. Blinkx BBTV pune la dispozitie televiziune online, transmitand programe lungi, realizate la standarde profesioniste si a caror calitate de transmisie este exceptionala. Pentru ca web-ul este cea mai mare resursa de informatii interconectate din lume, provenite din mii de surse, BBTV livreaza televiziune online, dar si informatii conectate cu programele puse la dispozitia internautilor”, a declarat Suranga Chandratillake, fondator si Chief Executive al Blinkx.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *