Fashionlab participa la GPEC 2009

Notorietea GPeC precum si lucrarile inscrise in concurs constituie un motiv in plus de a fi mandri ca putem participa intr-o competitie cu traditie in peisajul online romanesc, o competitie ce premiaza in mod obiectiv si transparent magazinele online de succes.

Gandit si dezvoltat impreuna cu agentia Kanvas Studio pe o platforma complexa, cu un design rafinat si nonconformist, www.fashionlab.ro ofera cele mai importante facilitati specifice unui magazin online si in plus, o navigare intuitiva si acces rapid la informatiile necesare cunoasterii produselor, incercand sa se detaseze prin calitatea executiei si strategia de comunicare online abordata.

Despre Fashion Lab

Conceput in stilul web based glamour, site-ul www.fashionlab.ro aduce in prim plan consumatorilor doritori de rafinament, eleganta si stralucire cele mai noi tendinte din lumea modei.

Cu branduri si produse, in premiera in Romania, Fashion Lab se doreste a fi in primul rand o alternativa inedita, excentrica si indrazneata la tendintele actuale.

Cu sloganul “www.fashionlab.ro – Be Unique!”, magazinul nostru on-line doreste sa reproduca conceptul de “Chic Boutique” in on-line-ul romanesc, expunand in vitrinile sale electronice brand-uri in exclusivitate in Romania, cum ar fi: Irregular Choice, Darimeya, Merc London, Peter Grimm, Design by Humans, U-Roads.

Toate produsele sunt alese din cele mai noi colectii, in serii limitate, pentru a crea si a sustine spiritul Be Unique!

Despre Kanvas Studio:

Kanvas Studio este o companie specializata in dezvoltarea de aplicatii software complexe web-based. Vedem in fiecare proiect pe care-l dezvoltam potentialul de a ne folosi creativitatea pentru a aduce un plus de valoare imaginii clientilor nostri, implementand cu succes strategii de comunicare online pentru numeroase domenii de activitate. Energia, entuziasmul si pasiunea pentru munca pe care o facem precum si calitatea si profesionalismul de care dam intotdeauna dovada ne-au adus alaturi de noi clienti precum: Kia Romania, Isuzu Romania, Suzuki Romania, Praktiker Romania, Mit Motors, Genius Travel, Topex, Sothis Print, Fashion Lab, TPF Group.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *