Fabrica de pantofi Guban online

Guban, o marca de traditie in domeniul incaltamintei de dama, care evolueaza constant in functie de tendintele pietei si preferintele clientelor. Astfel marca timisoreana a identificat avantajele prezentei online si a actionat in consecinta prin lansarea noului site de prezentare www.guban.ro.

magazin GubanAcum, Guban Timisoara, deventit de-a lungul timpului o adevarata autoritate in materie de incaltaminte, reuseste sa ajunga mai aproape de doamnele si domnisoarele dornice sa incalte ceva special care se remarca nu doar prin calitate, ci si prin modele deosebite in ton cu moda verii 2011.

Prin design, site-ul da un aer proaspat marcii, care desi se bucura de un renume construit de-a lungul a decenii de activitate nu avea o reprezentare corespunzatoare in spatiul virtual, unde femeia secolului al XXI-lea cauta in permanenta tendinte, cauta sa afle ultimele curente in moda dorind sa-si adepteze fiecare tinuta, dar in acelasi timp sa se defineasca printr-un stil propriu.

Femeile dinamice, sofisticate pod gasi pe site o colectie adaptata perfect stilului si atitudinii lor.

Noua gama, Guban+[design] care transpune experienta de peste 50 de ani in domeniul creatiei de incaltaminte pentru femei intr-o serie de produse care satisfac gusturile celor mai exigente reprezentante ale sexului frumos.

Femeia moderna pune internetul la lucru, ajunge pe site-ul Guban.Ro si sigur nu-l va parasi fara a-si gasi macar o pereche de incaltaminte care i se potriveste perfect.

Pe langa informatiile despre companie si stimulii vizuali care incanta ochiul oricarei femei, site-ul producatorului timisorean de pantofi ofera posibilitatea abonarii la un newsletter care va ajunge in casuta postala virtuala a abonatelor ori de cate ori apar noutati in domeniu, se nasc noi tendinte, de cate ori exista promotii sau oferte speciale oferite de Guban pentru diverse modele ale marcii.

De asemenea, utilizatorii site-ului pot afla locatia celui mai apropiat magazin de prezentare sau a distribuitorului Guban din orasul lor.

Prin constructia site-ului, Guban isi doreste sa fie mai aproape de clientii a caror incredere a reusit sa o castige de-a lungul celor 50 de ani de activitate in domeniu, dar si sa se deschida catre noile generatii care sunt din ce in ce mai active in mediul online.

Usor de navigat chiar si pentru un utilizator neexperimentat, site-ul doreste sa impuna marca Guban si in mediul virtual unde sa-i castige aceiasi notorietate pe care Guban si-a construit-o in ultima jumatate de veac.

De asemenea, prin intermediul site-ului, reprezentantii firmei sunt in permanenta la dispozita utilizatorilor. Prin formularul de contact, oricine poate contacta un reprezentant Guban pentru a cere detalii suplimentare despre un anumit model sau despre viitoarele colectii. Fiecare mesaj va fi tratat cu seriozate si va primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Despre Guban

Initial mica fabrica de crema de ghete care si-a inceput activitatea in 1937, Guban a evoluat de-a lungul timpului, a crescut, s-a maturizat, trecand prin mai multe etape pana sa ajunga la produsul prin care a reusit sa se defineasca, pantofii de dama.

Pornind de la crema de ghete, trecand prin etapa productiei corpurilor de iluminat, a pielii sintetice si a produselor de marochinarie, Guban lanseaza pe piata in 1959 primul pantof de dama.

Lucrati manual in proportie de 70%, respectand cele mai inalte standarde de calitate, pantofii Guban s-au impus ca fiind incaltamintea elitei romanesti.

www.guban.ro
office@livepr.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *