evoMag ofera facilitati cu Card Avantaj

Bucuresti, 13 octombrie 2010 : evoMAG.ro te ajuta sa cumperi ce iti trebuie acum si sa achiti fara dobanda in decurs de 6 luni; si daca ai o problema poti achita doar 5% din rata cu adaugarea unei dobanzi – totul prin intermediul CardAvantaj

CreditEurope Bank este una din bancile cele mai active in relatia cu magazinele on-line prin oferta de card Avantaj . Platforma de plata online beneficiaza de cele mai inalte standarde de securizare – 3D Secure. Poti folosi cardul Avantaj – fie Visa, fie MasterCard – pentru plata in reteaua magazinelor partenere CreditEurope Bank. Gasesti acesti parteneri de retea pe www.cardavantaj.ro – si afli despre surpriza celor 0.3% bonus pentru tine din valoarea fiecarei tranzactii facute. De ce Card Avantaj a devenit un produs de succes ?? Cu el poti plati in rate, fara dobanda, online !! Pe evoMAG.ro ai avantajul a 6 rate egale , fara dobanda si ai 2 luni de gratie – pentru plata integrala a ratelor . La fiecare tranzactie pe care tu o efectuezi 0,3% din valoarea tranzactiei se regaseste pe cardul tau in contul de bonus, separat de limita de credit. In cazul in care nu poti achita intreaga rata, CardAvantaj te ajuta si iti ofera posibilitatea de a plati doar 5% din valoarea ratei, reprezentand suma minima de plata. De exemplu – in cazul ratei de 100 ron – suma minima de plata obligatorie este 100 RON x 5% = 5 RON Data scadenta pentru achitarea sumei minime obligatorii de plata este mentionata in extrasul de cont. La extrasul urmator vei avea de plata 97,21 RON (95 RON + dobanda lunara de 2,33%).DAE 28% (numai daca nu se plateste rata la timp).

Pentru a fi la curent cu toate noutatile, promotiile si concursurile ce vor veni , sunt trei cai simple :
– www.facebook.com
– www.twitter.com
– newsletter

Magazinul online de IT&C evoMAG.ro a fost lansat in Mai 2005 ; acum aflandu-se printre primele 5 magazine online din Romania .

Secretul si in acelasi timp succesul nostru sunt oamenii cu care lucram (motorul companiei)
si clientii pe care ii pastram de-a lungul anilor prin punerea pe primul plan a nevoilor lor
(produse de buna calitate, garantii rezolvate mereu in regim de urgenta, livrari cat mai rapide, pretul produselor cat mai bun)

Str. Lucretiu Patrascanu nr. 14, bl. MY3, sc. 1 sector 3, Bucuresti ,
Telefoane – 021.627.70.20, 021.255.22.71 , 0726.143.586 ,
Fax – 021.255.22.91 , e-mail – vanzari@evoMAG.rowww.evoMAG.ro
pr@evomag.ro
http://www.evoMAG.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *