Noul site Euro Tel Brasov

Euro Tel este unul din cele mai vechi centre de copiere din Brasov. Datorita serviciilor diverse pe care le ofera si pentru a atrage un public cat mai larg, s-a hotarat si lansarea in online prin intermediul Euro-Tel.biz

Euro Tel centru copiere Brasov
Euro Tel centru copiere Brasov

Euro-Tel.biz este site-ul de prezentare al companiei, orientat in special spre serviciile de tiparire, print, tehnoredactari, reumplere cartuse pentru imprimante si tot felul de servicii auxiliare ale unui centru de copiere.

Euro Tel are scopul de a oferi servicii de calitate prin aparatura profesionala si personal cu experienta.

Servicii oferite de Euro Tel in Brasov:

-Printari si xerox

-Tehnoredactari

-Realizare carti de vizita, invitatii pentru nunta, botez sau diverse evenimente

-Plastifieri, realizare ecusoane sau diverse legitimatii

-Indosarieri si copertari

Web Design

www.euro-tel.biz beneficiaza de un design minimalist, axat in special pe alb, negru si albastru, insa imaginile atasate paginilor sunt cele care intr-adevar dau viata website-ului.

Functionalitate website

Euro-Tel.biz este un website de prezentare, si nu un magazin online. Prin urmare, este un website foarte simplu in care sunt prezentate serviciile oferite, sortate pe categorii (Copy & Print, Reincarcare cartuse, Vanzari cartuse pentru imprimanta). In caz ca vizitatorul site-ului doreste sa beneficieze de serviciile oferite de Euro Tel, acesta o poate face sunand la numarul de telefon prezent pe website sau ajungand la adresa mentionata in pagina de contact.

Detalii de contact:

Strada Republicii, nr. 25, Brasov

Tel: 0268 419 366

https://euro-tel.biz/contact.html

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *