Epson Stylus DX9400F | printer, scaner, copiator si fax

Modelul Epson Stylus DX9400F este un produs multifunctional creat pentru a veni in intampinarea nevoilor unui birou de mici dimensiuni sau pentru acasa.

Multifunctionale epson stylus dx9400f
epson stylus dx9400f

Ofera posibilitatea unei imprimari economice, utilizand cartuse individuale Epson DURABrite Ultra care costa doar 9,99 euro, deci, doar culoarea care este consumata trebuie inlocuita.

Pe langa printarea de inalta calitate, scanare si copiere, acest model inglobeaza un fax color la 33,6 Kbps si un alimentator automat de documente pentru scanari, copieri si faxuri multiple si rapide.

Nu mai este nevoie sa asteptati mult timp pentru printuri. Un nou mecanism al capului de printare ofera viteze mari, de pana la 32 ppm in negru-alb si color, in timp ce o fotografie de dimensiunea 10x15cm poate fi printata in doar 26 de secunde.

Modelul Epson Stylus DX9400F este echipat cu un mecanism al capului de printare Epson Micro Piezo imbunatatit, care mareste rata de eliminare a picaturilor de cerneala din duze. Rezultatul: viteze de printare mai mari pentru toate tipurile de documente, fara a fi sacrificata calitatea.

Multifunctionala Stylus DX9400F are un ecran LCD de 6,3 cm, pentru a vizualiza si printa fotografiile.

Poate fi, de asemenea, folosita pentru a trimite faxuri si pentru a realiza copii, in timp ce cititorul de carduri de memorie si conectivitatea PictBridge sunt incluse pentru printuri ale fotografiilor fara a fi nevoie de computer.

Epson DURABrite Ultra Ink foloseste o tehnologie avansata a cernelii bazata pe pigmenti care incapsuleaza fiecare particula de pigment intr-un invelis protector de rasina.

Acest lucru face ca cerneala sa fie rezistenta la apa, murdarire si decolorare.

Rasina si particulele de pigment au fost optimizate pentru a oferi fotografii stralucitoare atunci cand sunt imprimate pe o suprafata lucioasa si o calitate la nivelul imprimarii laser pentru documente.

Epson PhotoEnhance este inclus pentru a obtine ce e mai bun din fotografiile dumneavoastra. Acesta detecteaza automat tonalitatea pielii, nuantele peisajelor si ale liniilor de orizont, pentru a va oferi cele mai bune setari ale culorii pentru imagini de inalta calitate.

Cu ajutorul unui scanner de 1200 dpi este usor sa faceti copii sau scanuri prin intermediul unui calculator si, cu aplicatia Epson Easy Photo Fix, puteti sa va restaurati culoarea fotografiilor dumneavoastra, sa eliminati mizeria sau sa corectati lumina de fundal de pe fotografii deteriorate si invechite.

Totodata, este inclusa si aplicatia ABBYY FineReader Optical Character Recognition (OCR), care usureaza scanarea si editarea documentelor text.
Mohamed Musa, European Product Manager, Epson Europa declara ca “Pentru a obtine cea mai buna calitate, viteze mari de printare si capabilitati fax, multifunctionala Epson Stylus DX9400F este imprimanta pentru acasa sau pentru birouri de mici dimensiuni. Cerneala inovatoare DURABrite Ultra de la Epson reprezinta o garantie ca textul clar si foarte calitativ, alaturi de fotografii pline de viata se pot realiza la un cost eficient de 9,99 euro pentru un cartus. Pe langa utilizarea in trimiterea de faxuri, ecranul LCD poate fi folosit pentru a vizualiza si printa fotografiile fara computer, in timp ce alimentatorul automat de documente, faxul de mare viteza si scannerul asigura o baza profesionala”.

Caracteristicile principale ale imprimantei Epson Stylus Photo DX9400F:

Alimentator automat de documente de 30 pagini, pentru scanari, copieri si trimitere de faxuri rapida.

Faxuri alb-negru si color de mare viteza – atat de rapid incat are nevoie de doar 3 seconde pentru pagina folosind modemul de 33,6 Kbps.

Numere rapide pentru fax – pastreaza pana la 60 de nume si numere.

Vizualizarea si printarea fotografiilor fara a fi nevoie de un computer, prin intermediul ecranului LCD de 6,3 centimetri.

Printarea direct din camera foto digitala sau de pe cardul de memorie cu ajutorul aplicatiei PictBridge.

Imprimare eficienta din punct de vedere al costului datorita cartuselor individuale – se inlocuiesc doar acelea consumate.

Cartus optional negru de mare capacitate, pentru productii mari.

Calitate superioara prin utilizarea cernelii foarte rezistente Epson DURABriteTM Ultra
Noul mecanism al capului de printare Micro Piezo pentru viteze mari de printare, de pana la 32 ppm si doar 26 secunde pentru o fotografie de 10x15cm.

Printuri de inalta calitate pana la o rezolutie optimizata de 5760 dpi pe suprafata potrivita.

Fotografii imbunatatite cu Epson PhotoEnhance.

Scanuri de calitate superioara cu scannerul de1200 dpi.

Scanarea si editarea documentelor text cu aplicatia ABBYY® FineReader® OCR.

Restaurarea fotografiilor deteriorate cu Epson Easy Photo FixTM.

Posibilitate PBX pentru conectivitati business.

Conectivitate rapida prin USB cu un PC sau Mac.

Pret: 170 euro, incluzand taxele.

Cartuse de cereneala individuale la 9,99 euro fiecare, incluzand taxele.

Cartuse de mare capacitate cu cerneala neagra, in pachet de cate doua, la pretul de 25,99 euro, incluzand taxele.

Despre Epson:

Epson este lider global in produse de imagine, incluzand imprimante, proiectoare 3LCD si LCD-uri de dimensiuni mici si mijlocii. Cu o cultura inovatoare si creativa, Epson se dedica depasirii viziunii si asteptarilor clientilor din intreaga lume cu produse cunoscute pentru calitatea, functionalitatea, caracterul compact si eficienta energetica superioare.

Epson este o retea formata din 87,626 angajati in 117 de companii in toata lumea si este mandra de contributia continua la mediul general si al comunitatilor in care este localizata.

Facand parte din corporatia japoneza Seiko Epson, grupul a avut vanzari consolidate de 1416 miliarde de yeni in anul fiscal 2006.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *