eMenu in Romania

eMenu este unul dintre cele mai revolutionare sisteme informatice destinate restaurantelor. Prin instalarea unor calculatoare cu touch screen la mesele din restaurant clientii vor putea sa interactioneze cu meniul si vor putea chiar plasa singuri comnezile prin intermediul acestora.

emenu

V-ati saturat sa asteptati dupa chelner in restaurante pentru a da o simpla comanda sau a afla o anumita informatie despre un produs din meniu?

Acum a aparut o noua tehnologie care reolva aceste probleme.

Imaginati-va intr-un restaurant in care la mese sa aveti un calculator cu touch screen pe care sa puteti vedea meniul intr-un mod interactiv si chiar sa puteti trimite singuri comenzi direct la bar sau la bucatarie prin intermediul acestuia, fara asistenta chelnerului.

Acesta nu mai este un vis deoarece sistemul eMenu este disponibil acum si in Romania (www.emenu-restaurant.ro) si poate fi implementat in orice locatie din domeniul HORECA.

Instalarea unui astfel de sistem este foarte simpla si aduce o multime de beneficii atat clientilor care vor avea parte de o calitate a serviciilor mai buna cat si proprietarilor de restaurante care isi vor putea imbunatati eficienta dar si creste numarul de clienti si venitul per client.

Sistemul dispune pe langa meniu si de o serie de optiuni de divertisment care vor face ca asteptarea sa fie mult mai placuta, iar experienta sa fie unica.

Andrei Hurmuz
SC SMARTECH SRL
office@smartech.com.ro
www.emenu-restaurant.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

One thought on “eMenu in Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *