Eliminarea fraudelor prin e-mail

White Image Loyalty Solutions participa la un proiect dedicat eliminarii fraudelor si abuzurilor prin e-mail, urmarind prin aceasta initiativa sa creeze un mediu online sigur si sa protejeze pe internet brandurile si pe clientii lor.

Proiectul Authentification and Online Trust Alliance (AOTA) urmareste eliminarea fraudelor si abuzurilor prin e-mail, misiunea sa fiind de a crea un mediu online sigur, de a lupta impotriva fraudelor online si abuzurilor prin e-mail si de a genera un nivel sporit de incredere si protectie a consumatorilor si afacerilor.

La acest proiect participa organizatii recunoscute in industria internationala, lideri in tehnologia online, cum ar fi Bank of America, Epsilon, Microsoft, Goodmail Systems, Habeas, IronPort, Symantec, Go Daddy si Lyris, carora li se alatura si White Image din Romania.

Prin membrii nostri si companiile afiliate, «Authentification and Online Trust Alliance» reprezinta actualmente peste un milion de companii din mediul de afaceri si peste 500 de milioane de utilizatori din intreaga lume“, a declarat Craig D. Spiezle, presedinte AOTA.

Prin prezenta sa in cadrul AOTA, White Image vrea sa contribuie la raspandirea celor mai bune practici in domeniu, la dezvoltarea si implementarea standardelor de autentificare in e-mail marketing, precum si la identificarea unor noi standarde si solutii de protejare a reputatiei, contribuind astfel la lupta impotriva abuzurilor si la crearea unui e-mail ecosistem puternic.

White Image este lider in solutii customizabile de e-mail marketing si gestioneaza peste 25 milioane de e-mailuri.

Preocupata de dezvoltarea unei platforme software puternic specializata, capabila sa faca fata celor mai mari provocari ale mediului online, White Image se concentreaza pe crearea de instrumente de analiza inovative si este dedicata deliverabilitatii si celor mai inalte standarde din e-mail marketing.

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *