Elefant.ro lanseaza Facebook Shop

Disponibil la adresa Elefant.ro a fost creat pentru a facilita accesul tuturor utilizatorilor de Facebook la oferta librariei online. Pentru inceput, magazinul cuprinde cele mai bine vandute 100 de carti din Romania, precum si gadgeturi la moda, cum ar fi Kindle sau iPad.

elefant.ro logoElefant.ro este prima librarie online care a lansat miercuri, 27 aprilie 2011, un magazin online disponibil exclusiv pe Facebook, a anuntat Universal Online Promotion, compania care detine site-ul www.elefant.ro.

Oferta de produse poate fi consultata cu usurinta folosind functia de cautare, sau utilizand filtrele dupa categorie sau pret puse la dispozitie de aplicatie.

“Am creat Facebook Shop pentru a fi mai aproape de prietenii nostri de pe Facebook. Astfel, cele mai bine vandute 100 de carti din Romania si cele mai dorite gadgeturi pot fi accesate direct din Facebook, printr-o interfata intuitiva, placuta si bine integrata cu aspectul general al platformei de socializare. Mai mult, vor exista promotii sau chiar produse disponibile exclusiv pentru utilizatorii de Facebook. De exemplu, pentru a sarbatori lansarea magazinului, oferim transportul gratuit, indiferent de valoarea comenzii sau de localitate, pe intreg teritoriul Romaniei pana la sfarsitul lunii aprilie”, a declarat Vlad Puescu, Digital Project Manager in cadrul librariei online.

Libraria www.elefant.ro s-a impus pe piata distributiei online de carte prin oferta vasta (peste 20.000 de produse in stoc), livrarea in 24 de ore in orice colt al tarii, prin promotii si campanii inovatoare (Carti cu autograf, catalogul Clubul de lectura) si o relatie cat mai stransa cu iubitorii de carte, muzica si film, dar si cu furnizorii sai.

Gratie magazinului Elefant.ro din Facebook, www.elefant.ro ajunge si mai aproape de clientii sai.

Despre Universal Online Promotion

www.elefant.ro este unul dintre cele mai complexe magazine virtuale de carte din Romania, care include, pe langa libraria online, o revista literara si, in curand, o comunitate culturala.

Virginia Costeschi
UNIVERSAL ONLINE PROMOTION
www.elefant.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *