Electrocasnice Disney online la electrofloridin.ro

Din luna aprilie, Electrofloridin.ro pune la dispozitie produsele din gama Disney, menite sa incante micutii dvs. (aparate de facute vata pe bat, masina de facut inghetata, aparat de preparat pop corn, prajitoare, sandwich makere, prajitoare de paine, etc.).

Magazin online electrofloridin.ro logoPentru ca Electrofloridin.ro este receptiv la nevoile si dorintele clientilor, a hotarat sa puna la dispozitie o gama variata de produse ce apartin brandului Disney produse de Ariete.

Ariete este o companie dinamica in cautare de idei excelente, inspirate si chiar simple, care pot ajuta la îmbunătăţirea vieţii de zi cu zi, un lider italian in domeniul aparatelor de uz casnic mici.

Compania aloca resurse considerabile pentru cercetare, proiectare, pentru tehnologii de productie cu scopul de a anticipa nevoile in evolutie ale consumatorilor .

Despre Floridin Electrotradin Impex Co

S.C Floridin Electrotradin Impex Co SRL este comerciant de produse electronice, electrocasnice si de uz personal, ce activeaza in mediul offline din anul 1997, cu showroom in Magazin Bucur Obor, Sos. Colentina, nr. 2 Bucuresti.

Din anul 2009 dorind sa fie mai aproape de client, 24 din 24 de ore, lanseaza magazinul de electrocasnice online www.electrofloridin.ro.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *