Edukid.ro – Magazin de jucarii educative

Spre deosebire de alte magazine online pentru copii, acest site nu are alte categorii de jucarii, ci doar jucarii educative, unde gasiti branduri de renume cum ar fi: Quercetti, Goula, Diset etc.

Acestea alese cu grija pentru a ajuta copilul sa relationeze cu cei din jur, sa invete sa castige, dar sa si accepte o infrangere, sa invete ce inseamna o competitie si intrecerea cu cei de varsta lui.

Scopul Edukid este sa ii ajute pe parinti sa gaseasca jucariile potrivite micutilor lor, astfel ii ajuta pe cei mici sa-si creeze propriul univers, sa invete mult mai usor intr-o atmosfera relaxanta, sa creasca armonios, in siguranta cu o baza fundamentala in cresterea si dezvoltarea abilitatilor de cand sunt mici.

Jucariile educative au fost special create si gandite pentru a oferi micutilor posibilitatea de a cunoaste lumea stimulandu-le astfel curiozitatatea, ii ajuta sa creeze, sa aiba o imaginatie bogata si le dezvolta vocabularul, ii vor ajuta pe copii sa comunice mai usor atat cu adultii cat si cu micuti de varsta lor incurajand astfel sa fie cooperanti.

In acest moment site-ului i-a mai fost adaugat un cont activ de Twitter @edukidro si un grup de fani pe Facebook FanEdukidro.

Jucariile sunt esentiale in dezvoltarea si crestrea copiilor, acestea ocupand dintotdeauna primul loc in procesul de invatare de la cea mai mica varsta.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *