Easy Software premiat la Storage Awards 2011

EASY SOFTWARE, furnizor de top in Europa pentru solutiile de arhivare electronica a sarbatorit inca o victorie la Gala Storage Award, ducand acasa premiul Produsul Anului de Arhivare si Conformitate in cadrul ceremoniei de premiere ce a avut loc la Londra anul acesta.

MGT EducationalEASY SOFTWARE, furnizor de top in Europa pentru solutiile de arhivare electronica a sarbatorit inca o victorie la Gala Storage Award, ducand acasa premiul Produsul Anului de Arhivare si Conformitate in cadrul ceremoniei de premiere ce a avut loc la Londra anul acesta.

Acesta este al cincilea an in care Easy a fost desemnat castigator in cadrul celei mai prestigioase ceremonii de premiere din domeniul arhivarii electronice.

Construim rapid si reputatia de a oferi solutii de inalta calitate datorita solutiilor noastre de arhivare a documentelor si acest lucru este revelat de voturile acordate de Storage Magazine de-a lungul timpului.

Easy Software este sinonim cu tehnologia bine dezvoltata, robusta, calitati ce sunt bine privite de organizatiile ce ne incredinteaza arhivarea documentelor lor. Suntem incantati sa fim castigatorii unui asemenea premiu prestigios.

Vitrina de premii EASY abunda deja de premiile castigate, printre care se numara si anterioarele 4 premii Storrie care include Cel mai bun produs testat in laborator in 2009 si 2010, Produs de Conformitate al anului 2008 si Solutia de stocare a arhivelor al anului 2007.

Aceasta recunoastere continua asigura focalizarea asidua a solutiilor Easy asupra conformitatii si calitatii.

MGT este reprezentant regional pentru produsele Easy Software, incurajand dezvoltarea unei retele teritoriale bazata pe competenta si profesionalism.

Pentru aplicatii de reprezentare teritoriala: office@solutii-arhivare.ro; www.solutii-arhivare.ro

Oferte speciale:
www.solutii-arhivare.ro
www.mgt.ro
codrut.ionescu@solutii-arhivare.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *