Drepturile de proprietate intelectuala nume domenii

Divizia WIPO a stabilit ca Murdoch nu are dreptul sa foloseasca numele de domeniu mentionat pentru ca acesta a fost inregistrat pe numele afaceristului din Florida Derek Hodges, la cateva ore dupa ce proprietarul News Corporation a anuntat planurile de lansare a postului, in februarie 2007.

vanzare nume domeniiWIPO sustine ca Hodges, care spune ca a folosit numele de domeniu Fox Business Network timp de cinci ani pentru a derula afaceri, nu este vinovat de acuzati de exploatare a acestuia, avansata de reprezentantii lui Murdoch.

Reprezentantii Fox sustin ca Hodges a incercat sa vanda numele de domeniu FoxBusinessNetwork.com companiei pentru 50.000 de dolari si ca a inregistrat site-ul numai pentru a crea confuzie in randul internautilor.

WIPO recunoaste ca momentul in care Hodges a inregistrat site-ul este “suspect”, in timp ce Fox continua sa exploreze alte optiuni de a obtine un nume de domeniu potrivit pentru postul sau TV de afaceri.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *