DoubleClick achizitionat de Google

Microsoft anunta ca vrea sa cumpere DoubleClick acum 1 saptamana.

Situatia a aparut in urma unor declaratii din partea firmei din San Francisco (detinuta de Hellman & Friedman) ca ar fi dispusa sa vanda pentru 2 miliarde dolari.

Microsoft in mod clar ar vrea sa intre in piata publicitatii online prin achizitionarea numarului 1 mondial in online advertising.

Ceilalti giganti Yahoo! si AOL nu au ramas indiferenti la aceasta oportunitate si au anuntat si ei intentiile de achizitionare a companiei DoubleClick.

Google reactioneaza si el si intra in competitie. Aceasta dupa ce anterior isi exprimase intentia de a clona DoubleClick, intr-un serviciu care ar fi fost disponibil in maxim 6 luni, serviciul fiind denumit GoogleClick, un serviciu oferit evident gratuit.

Data fiind oportunitatea evitarii dezvoltarii unui nou serviciu BETA la Google, optiunea intrarii in cursa e una serioasa.

La atatia “concurenti”, pretul de 2 miliarde USD ( fata de o capitalizare bursiera de 1,2 miliarde ), s-ar putea sa creasca simtitor.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *