Libris Brasov alaturi de Spitalul de copii din Iasi

Echipamente medicale in valoare de 41.000 de euro vor ajunge in 29 Septembrie 2016, prin sprijinul librariei online Libris.ro si Salvati Copiii, la Spitalul de Copii din Iasi.

Salvati Copiii Romania, prin sprijinul companiei brasovene Libris.ro, doteaza Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Sfanta Maria” din Iasi cu echipamente medicale de ultima generatie in valoare totata de 41.000 de euro: un incubator performant si un aparat de ventilatie mecanica.

 aparatura medicala pentru copii
Donatie aparatura medicala pentru copii

Implicata in programul de reducere a mortalitatii infantile in Romania din decembrie 2014, Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania, a reusit, in mai putin de doi ani de la demararea proiectului, sa colecteze prin cititorii sai suma de 100.000 de euro. Metoda pusa la dispozitia utilizatorilor este una foarte simpla si accesibila. La fiecare comanda plasata pe Libris.ro, clientii au posibilitatea de a dona pentru Salvati Copiii 1 leu, 3 lei, 5 lei, 10 lei sau o alta suma, indiferrent de tipul de produse alese: carti pentru copii, jocuri, muzica pentru copii sau filme.

“Parteneriatul cu Salvati Copiii este pentru noi o lectie de viata. Am invatat ca fiecare gest conteaza, ca lucrurile mari, durabile, se construiesc in pasi mici, prin consecventa, avand alaturi de tine oameni frumosi. Rezultatul campaniei desfasurate din decembrie 2014 pe Libris.ro este meritul celor 135.500 de clienti Libris care au ales sa doneze atunci cand au plasat o comanda pe Libris.ro. Nu e putin lucru ca, prin intermediul unei librarii online, in mai putin de 2 ani, sa aduni peste 100.000 de euro. 23% din clientii Libris au facut posibil acest rezultat. Le multumim lor pentru increderea pe care ne-au acordat-o noua si partenerilor de la Salvati Copiii, dar mai ales pentru ca au inteles ca fiecare din noi este responsabil pentru modul in care arata societatea in care traim si pentru viitorul copiilor nostri.”- Laura Teposu, Director Dezvoltare Libris Brasov.

“Prematurii au nevoie de ingrijire speciala din primele clipe: pe langa eforturile medicilor, acestia au nevoie de echipamente medicale performante pentru a supravietui. De multe ori, un incubator sau un ventilator fac diferenta intre viata si moarte. Ne dorim sa salvam cat mai multi bebelusi si sa dotam maternitatile din Romania cu aparatura atat de necesara. Multumim Libris.ro pentru sprijin si generozitate!”  – Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copiii Romania.

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Sfanta Maria” din Iasi asigura asistenta medicala pediatrica de inalta specialitate pentru municipiul si judetul Iasi, precum si pentru celelalte sapte judete ale Moldovei.

“Aparatul de ventilatie mecanica este extrem de binevenit, necesitatea sa fiind impusa de situatiile frecvente in care mai multi pacienti au avut nevoie concomitent de suport ventilator, intrucat aici sunt ingrijiti copii cu boli grave din toata zona Moldovei. Deoarece, printre pacientii ingrijiti, se afla adesea nou-nascuti, si incubatorul primit ne este de un real ajutor, in sectie existand doar unul – cifra absolut insuficienta pentru asigurarea unei ingrijiri optime pentru aceasta categorie de varsta. Este al doilea an de colaborare cu Organizatia Salvati Copiii si profitam de aceasta ocazie pentru a le multumi pentru sprijinul acordat, intrucat scopul nostru comun este un act medical de calitate, pentru scaderea mortalitatii si morbiditatii infantile” – medic primar Sectia Clinica Pediatrie I. dr. Violeta Streanga.

Este a patra actiune pentru Libris, in acest parteneriat, dupa dotarea de la Bucuresti, din martie 2015 (Maternitatea Filantropia), Cluj, octombrie 2015 (Spitalul Clinic Judeten de Urgenta) si Maternitatea din Brasov, in martie 2016.

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *