Noi servicii la divizia mobila Yahoo

“OnePlace” va fi lansat in al doilea trimestru al anului si le va permite utilizatorilor sa salveze link-uri, feed-uri sau rezultatele unor cautari.

Instrumentele care permit salvarea paginilor online nu reprezinta o noutate, dar reprezentantii Yahoo! au declarat ca “OnePlace” este un sistem special pentru telefoanele mobile, adaptat la dimensiunile reduse ale ecranelor.

“Ai ceva care se schimba in permanenta. Poti intotdeauna sa salvezi o pagina, insa acum sistemul este dinamic”, a declarat Marco Boerries, responsabil al diviziei mobile a Yahoo!.
Google pe mobile NokiaYahoo! incearca sa il ajunga din urma pe rivalul Google, lider pe piata motoarelor de cautare si advertising, prin dezvoltarea unor servicii specializate si prin aliante cu alte companii care ii permit accesul la 600 de milioane de utilizatori de telefonie mobila.

Yahoo vrea sa ajunga la circa 750 de milioane de utilizatori prin intermediul parteneriatelor incheiate cu companii din domeniul telecomunicatii precum Telefonica, AT&T Inc si T-Mobile.

Serviciul “OnePlace” include alte doua servicii mobile ale Yahoo!, “oneSearch” si “oneConnect”, care stuctureaza continutul paginilor salvate pentru ca acesta sa corespunda cu locatia, preferintele si activitatile ale prietenilor si rudelor care utilizeaza acelasi serviciu.

In plus, utilizatorii vor putea sa isi stabileasca paginile web preferate, avand posibilitatea de a face acest lucru pe computerul personal si sa sincronizeze cu acestea browser-ul de pe telefonul mobil.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *