Divizia Corporate Business SigmaNET

SigmaNET a decis separarea segmentului corporate de cel de consumer, site-ul SigmaNET.ro fiind destinat in prezent clientilor persoane fizice, cu produse si servicii adaptate nevoilor acestora. SigmaNET este practic un site de comert electronic de tipul B2C (business to consumer).

Magazin online sigmanet.ro logoSigmaNET separa divizia corporate de cea de consumer pentru dezvoltarea si imbunatatirea serviciilor sale. SigmaNET isi continua dezvoltarea prin extinderea diviziei Corporate Business, realizata prin angajari noi si prin implementarea unor proceduri diferite fata de vanzarea clasica catre consumatorii persoane fizice.

“Serviciile si programele de marketing ce vor fi lansate pentru clientii corporate sunt special create pentru imbunatatirea relatiilor comerciale dar si o mai buna comunicare cu acestia”, declara Bogdan Socol managing partner SigmaNET.ro.

Atentia noastra a fost si va ramane cu siguranta indreptata catre clientii persoane fizice, cei care vin pe site-ul nostru si cumpara direct.

Pentru a putea oferi insa servicii si produse adaptate cerintelor clientilor corporate business, care de cele mai multe ori formuleaza un caiet de sarcini destul de complex, am realizat necesitatea unei divizii Corporate Business in interiorul SigmaNET, divizie cu proceduri si cu oameni specializati in astfel de vanzari.

Daca pentru clientii persoane fizice oferta de produse se ridica la peste 25.000, pentru cei corporate numarul acestora depaseste 85.000 chiar daca ele nu sunt prezente pe site, pentru ca in cele mai multe cazuri documentarea lor nu s-ar justifica.

Practic, si pana acum SigmaNET a oferit companiilor cu care are contracte de mentenata in domeniul IT&C produse din cele mai diverse, chiar daca nu sunt afisate in oferta publicata pe site.

“Clientii corporate pe care ii are in acest moment SigmaNET sunt companii cu standarde inalte, cererile acestora sunt exigente dar si diferite fata de cele pentru care le au persoanele fizice”, declara Bogdan Socol, managing partner SigmaNET.ro.

Prin separarea diviziei corporate de cea destinata consumatorilor casnici, se urmareste atat imbunatatirea serviciilor dar si largirea portofoliului de companii, punandu-le astfel la dispozitie pachete exclusive pentru fidelizare si o buna colaborare in toate contractele ce vor urma sa se incheie cu SigmaNET.

“Estimam ca in acest an, ponderea vanzarilor catre sectorul corporate sa creasca la 15-18% din total vanzari SigmaNET, dupa implementarea noilor proceduri ale diviziei nou lansate”, mai declara Bogdan Socol.

Elena Boeru
Manager Marketing/PR
promo@sigmanet.ro
http://www.sigmanet.ro

“Serviciile si programele de marketing ce vor fi lansate pentru clientii corporate sunt special create pentru imbunatatirea relatiilor comerciale dar si o mai buna comunicare cu acestia”, declara Bogdan Socol managing partner SigmaNET.ro.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *