Diverta Online are grija de hobby-urile tale

Diverta Online (www.dol.ro) iti hraneste atat nevoia de lectura cat si cea de noutati, oferindu-ti aparitia editoriala exceptionala, Tunele 3, In cadere libera.

Cea de-a treia carte din palpitanta si mult indragita serie Tunele vine, spre deliciul fanilor, si in Romania intr-un moment in care acestia credeau ca aventura nu poate deveni mai primejdioasa.

Will Burrows si gasca sa sunt departe de final, dupa ce au cazut printr-un por subteran.

Simtind efectele gravitatiei reduse, misterele intunecate ale adancurilor li se dezvaluie si descopera un straniu recif de fungi care da la iveala nu doar vestigii ale unor civilizatii antice, ci si indicii ale unui taram pierdut de la capatul Pamantului.

Te lasam pe tine sa afli cum, cand si unde se termina aventura lor…

O carte plina de aventura, suspans si fantezie nu sta bine decat langa un film din aceeasi categorie.

Diverta Online (www.dol.ro) iti propune cu drag Ice Age 3, Aparitia dinozaurilor.

Sid, Manny si Diego revin cu noi peripetii intr-o misterioasa lume subterana plina de..dinozauri. Sid da de probleme cand incearca sa isi faca o familie…furand niste oua de dinozaur.

Manny si Ellie asteapta venirea pe lume a mini-mamutului lor, iar Diego, tigrul cu dinti-sabie, isi pune intrebari privind blandetea dobandita pe parcursul timpului petrecut cu noii sai prieteni.

Fanii simpaticului si vesnicului lovitul de soarta Scrat vor fi incantati sa-l vada mai des in cautarea lui dupa permanenta aluna, ceea ce s-ar putea sfarsi cu gasirea marii dragoste.

Pornita intr-o misiune de salvare a lui Sid, ciudata gasca isi mai alatura un aliat : o nevastuica, vanator de… dinozauri.
Pentru toti pasionatii de aventura jocurilor pe calculator, Diverta Online (www.dol.ro) aduce noua gama de gadget-uri performante cu un design ergonomic si inovator.

Gama Roccat cuprinde un mouse cu caracteristi speciale ca senzorul ce analizeaza suprafata pe care se deplaseaza si optiunea de a salva o multime de actiuni macro pentru butonul principal, mouse pad-ul pereche, tastatura performanta de gamer si casti din aceeasi gama.
Despre Diverta Online

Diverta Online este un magazin virtual, relansat in octombrie 2008 sub sloganul Cumparaturi de ultima generatie.

Dezvoltat pe platforma IBM WebSphere Commerce 6.0, magazinul virtual revolutioneaza piata cumparaturilor online.

Diverta online, www.dol.ro, singurul magazin din Romania in varianta completa IBM WebSphere Commerce, are o interfata extrem de prietenoasa si ofera clientului avantaje si optiuni unice pentru comertul virtual din Romania.

Diverta Online pune la dispozitia consumatorului peste 40.000 de produse din 8 game (carte, calculatoare, electronice, filme, muzica, jocuri, jucarii, papetarie) active in acest moment si servicii orientate catre client. Iubitorii de carte pot alege dintre cele peste 20.000 de titluri, romanesti si straine.

Produsele magazinului virtual sunt disponibile atat din stoc, cat si la comanda.

Termenele de livrare sunt cuprinse intre 2 si 7 zile lucratoare, iar clientii pot primi consultanta de specialitate oferita de catre unul din operatorii Diverta Online.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *