DG FastChannel /MediaMind a achizitionat EyeWonder

DG FastChannel/MediaMind a anuntat achizitionarea EyeWonder – divizia de publicitate online a rețelei Limelight Networks.

thinkdigital.ro logoIntegrarea EyeWonder in platforma MediaMind ca parte a diviziei online a DG FastChannel creeaza una din companiile de top, la nivel mondial, in furnizarea de solutii de publicitate integrata.

Mai multe detalii privind aceasta achizitie gasiti aici: http://www.dgit.com/our-company/news-pr/dg-to-acquire-eyewonder-from-limelight-networks

Despre Thinkdigital

Thinkdigital este una dintre cele mai mari retele de Advertising Online din Sud – Estul Europei, cu birouri in Bucuresti, Atena, Nicosia, Sofia si Budapesta. Misiunea companiei este de a oferi servicii de marketing ce permit targetarea unei audiente specifice intr-un mod eficient, maximizand veniturile publisher-ilor din reteaua Thinkdigital.

Inca de la inceput, din 2006, Thinkdigital a creat parteneriate cu liderii globali si regilonali din publicitatea digitala. Reteaua Thinkdigital se mandreste cu un portofoliu de clienti premium precum MSN, Windows Live Messenger si Hotmail, Facebook, LinkedIn, Miniclip si publisheri locali din fiecare tara unde isi desfasoara activitatea.

In momentul de fata, Thinkdigital a atins un total de 4.2 milioane de utilizatori de internet pe luna dintr-un total estimat la 8 milioane. Thinkdigital este reprezentant exclusiv pentru MediaMind, liderul global in servicii IT pentru managementul campaniilor digitale.

Despre EyeWonder

EyeWonder a fost printre primii pionieri in publicitatea digitala si un important furnizor de produse si servicii publicitare. In 2010, EyeWonder a livrat campanii pentru peste 700 de agentii de media si creatie in aproximativ 13 tari. Fondata in 1998, compania are sediul central in Atlanta si are 14 birouri in SUA, EMEA si APAC si are peste 275 de angajati.

Despre  MediaMind

MediaMind , lider global independent in domeniul solutiilor tehnologice din marketingul digital, ofera un set integrat de instrumente pentru managementul campaniilor end-to-end. Solutiile oferite de MediaMind permit utilizatorilor sa isi desfasoare campaniile in media digitala pe web-site-uri, in jocuri video sau pe mobil si sa foloseasca o varietate de formate incluzand formatele standard dar si unele speciale ce folosesc tehnologia rich media precum: secvente video, bannere expandabile cu spot inclus sau video teaser.

Pentru mai multe informatii contactati:

Sales: brain@thinkdigital.ro

PR & Marketing: lucica.radu@thinkdigital.ro

Tel.: +40 21 4101038

Fax: +40 21 4111133

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *