Demoiselle.ro, raport de activitate

Lansat in urma cu doi ani, putem afirma cu mandrie ca Demoiselle, un portal dedicat doamnelor si domnisoarelor a ajuns la maturitate.

Portal feminin Demoiselle.ro
Portal feminin Demoiselle.ro

Marturie stau numarul generos de articole publicate pe diferite categorii de interes, numarul de cititoare care acceseaza zilnic siteul si nu in ultimul rand cele peste 1000 de abonate la newsletterul nostru.

Pe parcursul celor doi ani de activitate am incercat sa oferim cititoarelor noastre o experienta cat mai placuta, structurand cat mai intuitiv informatia si oferindu-le articole de calitate.

O noua categorie, la cererea cititoarelor

Incapand cu luna iunie, in cadrul siteului am implementat, ce solicitarea comunitatii, rubrica de horoscop zilnic, accesibila AICI, care inca din prima zi s-a bucurat de un real succes.

O echipa tanara, dar experimentata

Odata cu trecerea timpului, familia de redactori colaboratori ai revistei Demoiselle a ajuns la 6 persoane. Din dorinta de a creste cat mai frumos, suntem deschisi la noi colaborari. Acordam sanse elgale atat jurnalistilor cu experienta cat si juniorilor, care doresc sa capete experienta.

Despre Demoiselle.ro

Revista Demoiselle este detinuta si administrata de Ivan Florin Robert PFA.

Robert Ivan
Contact: office@demoiselle.ro
www.demoiselle.ro

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *