Data Center Link

Atractia acestui seminar o reprezinta posibilitatea de a vizita “DATA SHELTER-ul” adus din Italia cu ocazia acestui eveniment. Acesta consta intr-un container ce reproduce un Data Center complet.

Va invitam sa participati la DATA CENTER LINK, un seminar ce va avea loc in data de 20 Octombrie 2009 la Romexpo, Sala Madgearu – B-dul Marasti, nr. 65-67, sector 1.

Accesul auto se va face in cadrul Parcarii F (acces din Bd. Poligrafie).

Participarea este GRATUITA in baza inregistrarii on-line: www.datacenter-link.com (sectiunea Bucuresti din dreapta).

Data Center Link reprezinta o modalitate inovativa de informare despre infrastructura tehnologica utilizata in Centrele de Date, necesara functionarii corespunzatoare a echipamentelor IT.

Seminarul Data Center link este menit sa reprezinte un punct de plecare, de inspiratie si o invitatie catre toti participantii de a colabora, a impartasi si imbunatati cunostintele referitoare la acest subiect.

De asemenea, Data Center link este propus ca o platforma internationala pentru crearea de retele intre profesionisti.

Partenerii evenimentului: ABB, Uniflair, Alluser Industrie, Socomec UPS si Power Systems Rom. Invitati speciali: Nelu Dumea – Regional Manager RCS&RDS SA, Valeria Cornelli – ABB, Luca de Paoli – Uniflair, Giannetto Mauro – Uniflair, Ciprian Ardelean – Alluser Industrie, Matteo Granziero – Socomec UPS, Sorin Andone – NX Data.

Georgeta Turcea

Georgeta Turcea este responsabila de organizarea de evenimente si este mereu in legatura cu partenerii, participantii, concurentii, speakerii, furnizorii de servicii. Absolventa a Facultatii de Comunicare, este membra Underclick din 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *