Dacris: furnizorul ideal de articole de birou

Caut partener in domeniu articolelor de birou! Pe cine sa aleg?

Atunci cand ne cautam un partener de afaceri suntem cu totii foarte atenti la detaliile care conteaza.

Papetarie.NET logoAceleasi principii le aplicam si atunci cand ne alegem furnizorul de papetarie: un partener de incredere, cu experienta, care mizeaza pe produse si servicii de calitate;  un partener care pune accent pe responsabilitatea fata de mediu si caruia ii plac solutiile inovative .

De ce sa aleg Dacris ca furnizor de articole de birou?

Doare cateva argumente:

SOLUTII

De peste 17 ani, interesul Dacris a fost intotdeauna interesul dumneavoastra, al clientilor. Dacris a inceput prin a vinde articole de birou si s-a perfectionat: vinde solutii personalizate pentru biroul dumneavoastra.

CALITATE

Dacris a mizat intotdeauna pe articole de birou de calitate si a castigat! In perioadele dificile a promovat, mai mult ca niciodata, produsele de calitate. In opinia Dacris, pixul cu care scrieti la o intalnire de afaceri comunica… O carte de vizita comunica… O simpla mapa comunica… valorile unei companii.

INOVATIE

Multi dintre noi considera ca articolele de birou nu pot sa mai provoace surprize. Si daca cei de la Dacris v-ar demonstra ca nu este asa? Multi dintre dumneavoastra stiu deja: exista pixuri fabricate din PET-uri reciclate, exista rollere a caror cerneala dispare la caldura si reapare la temperaturi scazute!

In fiecare an, partenerii Dacris lanseaza cateva produse inedite, pe care acestia le astepta si le promoveaza cu interes.

RESPONSABILITATE

Dacris a invatat ce inseamna responsabilitatea de la partenerii sai externi si in special de la Pilot. A inteles cat este de important sa fii o parte a acestui fenomen: utilizarea de produse eco. Si-a lansat prima colectie eco de articole pentru birou din Romania.

Dincolo de a fi o afacere, Dacris este o ECHIPA de peste 250 de oameni. Fiecare angajat participa la rezultatul final. Fiecare angajat conteaza.

Servicii ONLINE

Dacris pretuieste timpul dumneavostra si ofera mereu solutii noi:

  •  Magazine online personalizate, conform cerintelor dumnevoastra
  •  Magazin online de tipizate si articolele de birou – www.papetarie.net

Grupul de firme Dacris este prezent pe piata romaneasca din 1994 si este specializat in importul, distributia si comercializarea articolelor de birou si a produselor tiparite.

Valentina Preotu
Specialist Marketing
www.Papetarie.Net

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *