Dacris: 17 ani de experienta in domeniul articolelor de birou

Grupul Dacris este prezent de 17 ani pe piata romaneasca si este specializat in importul, distributia si comercializarea articolelor de birou si a produselor tiparite.

Papetarie.NET logoCalitatea produselor si serviciilor furnizate reprezinta  atuurile care au propulsat compania de-a lungul anilor. Desi fiecare an a fost important in evolutia companiei, anumite perioade au fost definitorii.

Astfel istoria companiei Dacris incepe in anul 1993, in Constanta.

In 1997 Grupul Dacris isi deschide primul punct de lucru in Bucuresti.

In 2000 Tipografia Dacris achizitioneaza un nou spatiu de productie in Constanta.

2005 este pentru Dacris anul in care devine al treilea jucator pe piata nationala de produse de papetarie si birotica, pentru ca in 2009 sa devina al doilea jucator national pe piata articolelor de birou.

Cu toate ca perioada de criza a afectat numeroase companii, in 2010 Grupul Dacris si-a mentinut ritmul de crestere si si-a pastrat pozitia a doua pe piata pe care activeaza.

Aceste rezultate nu ar fi fost posibile fara contributia unei echipe tinere (media de varsta este de 33 de ani), ce s-a intarit continuu.

Daca in grupul Dacris avea 241 angajati, in 2010 numarul acestora a ajuns la 254, iar in prezent compania se mandreste cu cei 265 angajati ai sai.

Echipa Dacris raspunde solicitarilor partenerilor sai pe intreg teritoriul Romania, prin flota sa proprie  (reinoita in 2010) si servicii de curierat rapid.

In prezent Dacris detine 3 puncte de lucru in Constanta (1994), Bucuresti (1997) si Ploiesti (2011), 3 reprezentante in Brasov (2008), Craiova (2010) si Timisoara (2011) si un magazin de papetarie online: www.papetarie.net.

Indiferent de modalitate prin care doriti sa achizitionati papetarie: offline (prin agenti de vanzari) sau online (prin comenzi pe www.papetarie.net ), Dacris reprezinta solutia de care aveti nevoie.

Despre Papetarie.NET

www.Papetarie.NET este magazinul online al companiei Dacris Impex, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata articolelor de birou, cu o experienta de peste 17 ani in domeniu.

Dacris este unicul importator al produselor Pilot in Romania si distribuitor pentru branduri de renume precum: 3M, Fellowes, Tarifold, Xerox, HP, Esselte, Rapid, Aero, Etilux, Elba, Brother, Papyrus, Noki, Trodat, Tork, Aurora, M&M, L’Oblique.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *