Cursuri online pentru investitorii la Bursa

Persoanele care participa la aceste cursuri vor dobandi cunostintele de baza necesare parcurgerii programelor de formare profesionala, puse la dispozitie de Asociatia Brokerilor, cum ar fi: cursurile de autorizare ca broker, autorizare consultant de investitii si autorizare controlor intern.

Un alt avantaj pentru persoanele care participa la toate cursurile online este acela ca vor primi o reducere de 10% pentru fiecare din cursurile urmatoare ca nivel de pregatire.

Aceste cursuri sunt destinate unei game vaste de profesii, putand fi accesate de oricine ar vrea sa beneficieze de o intelegere a pietelor financiare, a participantilor si a produselor din pietele financiare si din piata de capital, precum si modul in care acestea interfereaza.

Cursantii pot proveni de la companiile implicate in urmatoarele domenii: bancar, asigurari, contabilitate, audit, consultanta, societati de IT si software, care asigura suportul tehnic pentru activitatea companiilor de brokeraj, presa financiara, universitati, case de avocatura dar pot fi si persoane independente, interesate de acest fascinant domeniu al tranzactiilor bursiere.

Cursurile online, organizate de Asociatia Brokerilor, devin accesibile pentru orice persoana interesata de investitia la bursa, indiferent de resedinta acesteia, in tara sau strainatate.

Despre cursurile online de initiere in tranzactiile bursiere

INTRODUCERE IN ACTIVITATEA DE INVESTITII FINANCIARE – COD 01

Persoanele care urmeaza acest curs vor intelege care este structura pietei financiare din Romania, ce instrumente financiare se pot vinde sau cumpara, care sunt autoritatile de reglementare din pietele financiare si ce rol au acestea, cum se integreaza piata de capital in actuala arhitectura a pietei financiare si care sunt instrumentele financiare care se tranzactioneaza pe aceasta piata.

Totodata, dupa ce vor parcurge acest curs vor putea identifica care este metoda prin care pot investi in instrumentele financiare de interes, cum sunt acestea reglementate, caracteristicile fiecarui tip de instrument in parte, precum si beneficiile ori obligatiile pe care acestea le confera.
TRANZACTIONAREA INSTRUMENTELOR FINANCIARE – COD 02

Tranzactionarea instrumentelor financiare reprezinta pentru investitori modalitatea de a dobandi anumite drepturi cu privire la respectivul instrument financiar tranzactionat, precum: dreptul de vot, dreptul la dividend, dreptul de a fi ales in organele de conducere ale societatii comerciale, dreptul de a incasa cuponul aferent unei obligatiuni.

Pe piata de capital, tranzactionarea instrumentelor financiare se realizeaza exclusiv printr-un Intermediar autorizat de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, in conformitate cu regulile operatorului de sistem.

Persoanele care vor parcurge acest curs, vor fi in masura sa transmita brokerilor ordine de vanzare/cumparare de instrumente financiare, vor putea construi propriile portofolii de tranzactionare, vor detine informatiile necesare pentru a evalua activele financiare si a modifica oricand structura de portofoliu.

FINANTAREA COMPANIILOR PRIN BURSA. OFERTE PUBLICE SI MAJORARI DE CAPITAL – COD 03

Dupa parcurgerea acestui modul, veti sti care sunt metodele prin care se pot finanta companiile prin Bursa si care sunt procedeele prin care banii investitorilor ajung la companii.

Totodata, aflati cum, in calitate de investitori, puteti profita de noile emisiuni de actiuni pe care le realizeaza companiile, ce inseamna ofertele publice primare si secundare si cum puteti raspunde acestora.

INFORMARE, ANALIZA SI LUAREA DECIZIILOR IN CAZUL PLASAMENTELOR IN ACTIUNI – COD 04

Persoanele care aleg acest curs vor invata cum pot ajunge sa castige la bursa, cum trebuie sa se informeze despre bursa si actiuni, cand este potrivit sa cumpare sau sa vanda actiuni, care este profilul lor de investitori, cum aleg cea mai buna strategie si instrumentele de tranzactionare.

Vor invata care sunt cei mai importanti sapte indicatori de analiza fundamentala, precum si notiuni despre analiza tehnica. Nu in ultimul rand, afla cum isi pot alege societatea de brokeraj potrivita.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *