Cresterea vanzarilor online pe retelele sociale

Comertul electronic si retelele sociale sunt doua domenii cu o crestere foarte rapida atat la nivel mondial cat si in Romania. Facebook, Twitter si alte retele sociale ofera un canal de marketing larg si usor accesibil atat din perspectiva costurilor cat si a rezultatelor generate.

squeeqly logoAceasta evolutie pozitiva a internetului  a dus la crearea unui context benefic pentru afecerile din mediul online. Social media nu mai poate fi ignorata in campaniile de marketing.

Solutiile de promovare sunt din ce in ce mai diverse: de la reclame text pana la discounturi pentru cumparaturi in grup si concursuri exclusive pe Facebook si Twitter.

O noua solutie dezvoltata in mod exclusiv pentru magazinele online, Squeeqly, duce aceasta modalitate de promovare la un nivel superior.

Squeeqly acopera intregul proces de cumparare: luarea deciziei, recompensa pentru publicarea cumparaturii si cererea de opinii post achizitie. Toate aceste activitati se intampla in fluxul se stiri disponibil in Facebook si Twitter, fara ca vizitatorul sa paraseasca macar situl magazinului, vizibile in toata reteaua de prieteni.

Solutia oferita de Squeeqly este disponibila pentru orice tip de magazin online, realizat pe orice platforma. Produsul consta intr-un widget disponibil in toate paginile, prin intermediul caruia vizitatorii si clientii magazinului online vor efectua actiunile descrise anterior. Un demo este disponibil la adresa http://demo.squeeqly.com .

Beneficiile ce intervin pentru afacerile din comertul online utilizand Squeeqly:

  • Cresterea vizibilitatii, deoarece fiecare mesaj sau actiune publicata contine elemente de branding ale magazinului;
  • Cresterea vanzarilor: similar cu publicarea unor reclame text, aceste mesaje au o rata de click si de conversie superioara: clientii magazinelor devin surse ale mesajelor, cu o incredere sporita in randul prietenilor virtuali;
  • Fidelizarea clientilor: oferirea de discounturi pentru publicarea cumparaturii prin Squeeqly, precum si instalarea sistemului in magazine face posibila identificarea influentatorilor care va aduc cele mai multe conversii

Squeeqly este o companie tanara, a carei misiune este sa ofere solutii unice de promovare pe internet pentru afacerie online. Castigatoare a doua competitii internationale in domeniu, compania tocmai a lansat international versiunea a doua mult imbunatatita a produsului pe care il ofera.

Cu aceasta ocazie, magazinele se pot inregistra in sistem si beneficia de o oferta limitata a pretului din prima luna de abonament.

Pentru mai multe informatii:

Alexandru Rada
alex@squeeqly.com
www.squeeqly.com

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *