Countdown Brasov Internet Festival

Mai putin de doua luni ne despart de cel mai interesant eveniment al verii in materie de afaceri digitale : Brasov Internet Festival. 7 si 8 iunie sunt zilele dedicate afacerilor in cadrul Festivalului, in care participantii pot asista la numeroase ateliere, concursuri, expozitie si conferinta. Internet Expo, Interet Express, Arena Ursilor si Online Business Forum asteapta peste 1000 de vizitatori in acest an, consacrandu-se intr-un adevarat regal pentru intreprinderile care folosesc internetul in activitatea lor curenta. Rezerva-ti biletul pana la finele lunii aprilie pentru a beneficia de reducere de 40% !

Online Business Forum, Editia a IX-aOnline Business Forum, Editia a IX-a
Reusim sa mentinem cea mai buna atmosfera la evenimentele dedicate afacerilor online. Ne-au spus-o atatia oameni incat am inceput sa o credem. Si asta doar din cauza ca nu facem spectacol, ci pur si simplu ne preocupam de problematica IMM-urilor si le dam solutii competitive. 

Claudiu Gamulescu, Europe Internet Invest

Online Business Forum desfasoara cea de-a 9-a editie. OBF este Conferinta principala destinata adaptarii afacerilor la mediul online, o caracteristica importanta a anilor care ii traim, analiza facuta din perspectiva noilor instrumente pentru afaceri, folosirea tehnologiilor mobile sau aspectul international care il capata atingerea in cateva secunde a pietelor mondiale. Trei sesiuni impartite in runde de discutii pe marginea subiectelor digitale, dedicate in egala masura antreprenorilor si detinatorilor de decizii in companii cat si profesionistilor, tuturor oferindu-se o experienta de eveniment deja devenita traditionala.

15 specialisti vin sa impartaseasca experienta lor in materie de educatie antreprenoriala digitala, marketing mobile, actiuni in social media care vizeaza imaginea, clientii sau relatiile publice, piete externe vest, est, sud, nord, business local si international, masuri si analize, etc … Intr-un cuvant, un maraton de 8 ore in care Forum-ul isi propune sa creeze o adevarata furtuna de idei noi , sa creeze relatii si sa deschida perspective nebanuite, care sa va ajunga cel putin pana la editia urmatoare. Marius Ghenea, Ionut Andrei, Ionel Naftanaila, Ioana Anescu, Anca Petrescu, Ionut Tata, Liviu Taloi, Doru Panaitescu, Dorin Boerescu, Mugur Frunzetti, Ciprian Stavar, Bogdan Manolea, Laurentiu Pop, Gabriel Boacasunt cei care va vor conduce in lumea afacerilor digitale in cadrul Conferintei.

Pretul biletelor evenimentului este de 250 lei, insa pana la 31 aprilie este in vigoare perioada de pre-inregistrare unde discountul este de 40% . Locatia este Aula Universitatii Brasov, in amfiteatrul principal. 45 de parteneri sustin pana in momentul de fata Festivalul de Internet Brasov, care va contine si evenimente dedicate studentilor sau pasionatilor de Internet. 40 de firme va vor prezenta produsele in cadrul Expozitiei si foarte multe ateliere gratuite de lucru sunt deschise in prima zi a evenimentului. Nu uita, dedica timp in cele doua zile pentru a creste calitatea business-ului tau. Inregistrarea la eveniment se face prin completarea formularului la register.obf.ro.

Despre Underclick.ro

Underclick este o institutie privata si brandul sub care actioneaza mai multe companii care furnizeaza consultanta in management, marketing, comunicare online, comert electronic si dezvoltare durabila a afacerilor prin Internet.

Despre Europe Internet Invest
Investim in afaceri, inventii, prototipuri, idei. Care au puternice componente online. Investim in dezvoltarea ideilor inovatoare. Facem legatura intre afacerile online din Europa. Realizam legatura cu investitori din intreaga lume. Exista oportunitati si noi le valorificam.
Incepe sa construiesti acum pentru viitor ! internetinvest punct ro

Claudiu Gamulescu

este fondator al Underclick.ro, brand infiintat in 2004. De atunci cateva sute de situri web si produse au fost lansate sau consiliate. Cateva sute de oameni au trecut prin programele de training "la sala" ale lui Claudiu, iar cateva mii au descarcat cartile si programele de coaching online. Crede in Internet folosit pentru afaceri, un canal care trebuie inteles si stapanit cum se cuvine. Folositi-l cu inteligenta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *