Corporate blog

Evenimentul din 22 aprilie va avea loc la hotel Novotel si este primul seminar dedicat comunicarii prin intermediul blogurilor.

Initiatorul seminarului este Cristian Manafu, Managing Partner Evensys, evenimentul targetand reprezentantii companiilor, atat celor care abia descopera blogurile ca mediu de promovare, cat si celor care au derulat campanii pe acest mediu.

Alaturi de Cristian Manafu, la seminar vor lua cuvantul trei invitati speciali: Alex Brie (Blooger), Sorana Savu (Managing Partner Premium Communication) si Bobby Voicu (Blogger si Consultant Blogging, General Manager FTW Media).

Participantii la eveniment vor afla care sunt blogurile influente si cine sunt oamenii din spatele acestora, precum si cum sa implice blogosfera in campanile de comunicare si cu ce riscuri se confrunta in momentul lansarii unui blog de companie.

Scopul evenimentului este, in afara celui informational, unul de cercetare: sa descopere care sunt retinerile oamenilor din companii legate de bloguri si cum pot fi depasite acestea, raspunzand la intrebarile legate de monitorizarea brandului in acest mediu atat de activ.

“Seminarul pe care noi il propunem are o tematica foarte actuala – cum si de ce comunica marile companii pe bloguri. Mediul online devine din ce in ce mai mult un instrument de comunicare folosit de companii pentru a ajunge la cat mai multe publicuri. In aceste conditii, companiile trebuie sa se adapteze noilor canale de comunicare ce castiga rapid adepti la nivel mondial -jurnalele online, acestea fiind considerate instrumente de marketing si relatii publice. Ne dorim ca workshop-ul sa ofere participantilor informatii folositoare despre cum sa creeze un blog de companie eficient sau o campanie de succes si care sunt avantajele unor asemenea mijloace de comunicare. Mai mult decat atat, seminarul isi propune sa descopere care este potentialul de risc al unei astfel de comunicari si totodata cum il putem gestiona cu succes”, a declarat Cristian Manafu, Managing Partner Evensys.

Georgeta Turcea

Georgeta Turcea este responsabila de organizarea de evenimente si este mereu in legatura cu partenerii, participantii, concurentii, speakerii, furnizorii de servicii. Absolventa a Facultatii de Comunicare, este membra Underclick din 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *