Copiator multifunctional TOSHIBA e Studio 166

AVANTAJE:

– Surprinzator de mic, eStudio 166 combina o varietate de functii pentru a ne elibera un spatiu valoros la birou.

– Capabilitatile A3 permit copierea /scanarea simultana a doua pagini A4 dintr-o singura miscare.

– Scanarile TWAIN (cu ori ce program) permit de asemeni salvarea digitala a documentelor de format mare.

Copiator alb-negru Toshiba e-Studio 166– Tehnologia de ultima ora de la Toshiba ofera o calitate exceptionala documentelor dumneavoastra care vor avea o procesare grafica atragatoare.

– Usor de operat, eStudio166 are o consola mare si intuitiva cu butoane

mari grupate pe functii.

Tonerul de mare capacitate (24.000 pagini) precum si restul consumabilelor (cilindru, developer) la 74.000 pagini asigura cel mai bun cost de exploatare intre toate aparatele existente in gama 16-20 ppm, adica aproximativ 4,5 euro/ 1000 pagini si nu in ultimul rand durata mare intre perioadele de mentenanta, ne da stabilitate in munca de birou.

– Memoria upgradata permite sortarea electronica a documentelor iar celelalte optionale permit alimentare automata cu documente, pana la 600 pagini alimentare cu hartie, stand pentru lucru la inaltime optima si imprimare de retea, print server extern.

– 100% ecologic sistemul Toshiba de reciclare integrala a tonerului practic elimina existenta tonerului rezidual facand aparatul compatibil cu standardele RoHS *.

– Nu in ultimul rand fiabilitatea dar si pretul mic de achizitie fac din acest aparat cea mai buna alegere pentru companii mici si mijlocii cu un volum de copii/printuri lunare de pana la 15.000 pagini.

Pentru detalii vizitati Copiator alb-negru Toshiba e-Studio 166 unde veti putea consulta fisa tehnica in dealiu si unde veti putea beneficia de consiliere gratuita inainte de a cumpara acest produs.

* (Directive on Restriction of the use of certain Hazardous Substances)

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *