Controlul casei cu iPhone

Imagineaza-ti ca iti folosesti iPhone-ul ca telecomanda pentru sistemul multimedia sau pentru a controla toate luminile din casa.

SAV Integrated Systems logoSAV Integrated Systems aduce in prim plan ultimele noutati in domeniul automatizarii si sistemelor de control propuse de catre Crestron!

Crestron Mobile Pro ofera o interfata touchpanel Crestron cu aspect profesional chiar pe popularul Apple iPhone sau iPod Touch, activand o serie de capabilitati de control customizabile.

Crestron Mobile Pro transmite informatiile direct sistemului de control fara a fi nevoie de alte software-uri sau servere externe.

Cu o simpla apasare pe ecran se poate ajusta volumul, selecta filmul, muzica sau postul TV, nivelul de iluminare al camerei sau chiar temperatura.

Folosind reteaua Wi-Fi locala sau 3G si EDGE, controlul total este la degetele tale.

Controlati locatii multiple cum ar fi: resedinta, casa de vacanta si biroul dintr-o singura interfata grafica intuitiva ce ofera statusul in timp real al temperaturii din camera, nivelului de lumina, pozitiei umbrei, volumului si al datelor media inclusiv album, melodie si artist.

Locatiile noi se pot adauga usor, deschizand pagina Connections de pe iPhone iar butoanele customizate, graficele si textul dinamic pot fi adaugate de catre instalator. Update-urile sau schimbarile din cadrul programului de control sunt trimise automat catre iPhone cand Crestron Mobile Pro este lansat.

Cu o galerie mare de gadget-uri ce le ofera Crestron Mobile Pro poti avea in palma controlul mobil complet.

Despre SAV Integrated Systems

SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti.

In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 45 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.

In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.

Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie – ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Pentru partea de securitate – Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu; Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei – SPOP) – Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.

Printre clientii companiei se numara Vodafone Romania, Willbrook, Elmec Romania, Intersport, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, Raiffeisen Bank, Rosegur Roche.
Informatii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro
Pentru mai multe detalii:
Andra Dumitriu
dandra@sav-integrated.ro
SAV Integrated Systems SRL
WE SPEAK TECHNOLOGY
www.sav-integrated.ro

 

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *