Contributia comertului electronic la bugetul de stat

Prin activitatea pe care o desfasoara, eMAG.ro sustine dezvoltarea fortei de munca din Romania, oferind mai multe locuri de munca de inalta specializare, intr-o industrie in plina evolutie.
Compania contribuie la formarea de specialisti in domenii asociate comertului online – de la programare, project management, pana la marketing, comunicare si vanzari – arii in care posibilitatile de specializare in invatamantul romanesc sunt limitate.

Pentru eMAG.ro, trecerea companiei Dante International la categoria marilor contribuabili inseamna recunoasterea fortei si evolutiei pe care industria online o dovedeste pe piata din Romania” a declarat Radu Apostolescu, Director Executiv al eMAG.

Aceasta modificare a statutului celor doua companii se datoreaza cresterii numarului de angajati si cifrei de afaceri inregistrate in anul 2006. eMAG.ro a incheiat anul 2006 cu vanzari cumulate in valoare de aproximativ 35 milioane de euro, inregistrand o crestere anuala de 300%.
In ceea ce priveste numarul de angajati, acesta a fost de peste 150 in anul 2006, ajung la aproximativ 250, la sfarsitul anului 2007.

Despre eMAG
Lansat in 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMAG se numara printre deschizatorii pietei de comert electronic din Romania. Calitatea serviciilor oferite si orientarea catre client au propulsat eMAG in pozitia de lider pe piata vanzarilor online. Cu o echipa de peste 250 de angajati, eMAG are un portofoliu in care se regasesc atat produse si solutii IT si de comunicatii, cat si echipamente electronice high-end. eMAG este sustinut de companiile Dante International si eMAG International. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati www.emag.ro.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *