Continut online la Telegraph Media Group

Telegraph Media Group (TMG) si-a extins oferta de publicitate digitala, prin includerea de continuturi audio si video in cadrul pachetului de publicitate integrat oferit clientilor sai.

Advertiserii din Marea Britanie, care deruleaza campanii print in paginile cotidianului Telegraph, au la dispozitie optiunea de a se promova si online, prin continuturi audio si video.

Promovarea ziarelor pe internetTMG va produce spoturile video si audio, ocupandu-se inclusiv de editarea materialelor, si  le ofera clientilor oportunitatea de achizitionare a reclamelor, in vederea exploatarii lor si in alte medii.

Dezvoltarea serviciilor de productie in-house reprezinta o etapa prin care TMG se adapteaza dezvoltarii digitale, oferind clientilor servicii complexe de promovare.

“Extinderea multimedia a TMG este o dezvoltare naturala, care ne permite sa iesim pe piata cu un pachet publicitar format din solutii dinamice. Noile facilitati digitale si expertiza in-house inseamna ca suntem capabili sa lucram cu agentiile si clientii pentru a oferi solutii multimedia inovatoare”, a declarat Dave King, director TMG.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *