Consultatii medicale online

Programul Intreaba specialistul! este un serviciu online gratuit pentru toti utilizatorii site-ului www.reteauamedicala.ro, prin care primesc GARANTAT raspuns in max 48 de ore direct de la medicii alesi.

www.reteauamedicala.roPacientilor li se intampla uneori ca in urma unei consultatii medicale sa fie mai nedumeriti asupra problemei lor de sanatate decat erau inainte de intalnirea cu medicul specialist.

Ori nu au inteles ei bine explicatiile medicului, ori pur si simplu doresc sa stie mult mai multe detalii legate de sanatatea lor.

In ultima instanta, problema lor de sanatate ii priveste in mod direct.

De acum inainte, toti cei care isi doresc sa stie mai multe detalii legate de sanatatea lor sau toti cei care isi doresc o a doua opinie, au la dispozitie serviciul medical gratuit pus la dispozitie de echipa ReteauaMedicala.ro, o echipa de medici tineri care au ales sa ramana aproape de oameni.

Descopera pe ReteauaMedicala.ro si alte puncte de interes:

– Articole medicale de maxima noutate scrise de medici;
– Forum Medical;
– Live Text;
– Programul online Urmarirea sarcinii pe saptamani (primul program online de urmarire a sarcinii conceput de o femeie ginecolog);
– Concursuri;
– Teste de autoevaluare a sanatatii Verifica-ti sanatatea!

Echipa ReteauaMedicala.ro
0742141099
office@reteauamedicala.ro
http://www.reteauamedicala.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

6 thoughts on “Consultatii medicale online

 • 13.09.2014 at 21:14
  Permalink

  Fica mea are 27 de ani si este diagnosticata cu boala de panica de o luna varful limbii ii este amortot care pot fii cauzele posibile tratament x… si medicamente pt colesterol

 • 23.09.2014 at 17:18
  Permalink

  Va propunem sa luati legatura cu clinica. Aici promovam toate initiativele legate de mediul online.
  Cu stima
  Sorin Frumuseanu

 • 30.10.2014 at 0:46
  Permalink

  Buna seara,
  Tot incerc de ceva vreme sa aflu ce doctor sa contactam in cazul unei probleme de sanatate a mamei mele.Mama are 66 de ani a fost operata de colecist si de tiroida, in urma ultimei operatii, cea la tiroida, pe decursul trecerii timpului a ajuns sa nu mai aiba senzatia de a inghitii, ma explic; dupa operatie cca 6 luni a avut dureri la nivelul gatului ca si cum ar fi mereu rosie in gat, tot a dat vina pe iritarea de la intubare, dar pe parcurs sucrurile nu s-au schimbat, a inceput sa fie enevoie sa isi transmita ea creierului prin vointa pt a inghiti.acum cand inghite se ineaca mereu si o parte din lichidul ingerat intra pe partea respiratorie spre plamani si ii ingreuneaza respiratia(haraie)si uneori lichidul se revarsa pe nari.Va rog sa ne spuneti la ce specialist sa ne adresam la orl a fost, la neuro a fost la endo a fost, nimeni nu o ajuta cu un tratament sau cu ceva ca sa nu se mai chinuie

 • 3.03.2015 at 13:56
  Permalink

  Buna ziua, sora mea a facut un CT pentru tiroida, abdominal si pelvis, iar la rezultat pe langa litiaza renala pe care o stiam mai scrie si “adenopatii retroperitoneale”. As vrea sa stiu ce inseamna acest lucru. Multumesc anticipat.

 • 29.03.2015 at 10:17
  Permalink

  Dupa efectuarea unei tomografi la ce medic trebuie sa merg pt citire rezultatului si reteta? Multumesc anticipat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *