Conferinta Solutii video online

Agora Group organizeaza maine, 15 februarie 2011, Conferinta de Tehnologie Agora cu tema Online Video Solutions.

videoconferinte
Solutii video online – deziderat devenit realitate

Evenimentul va avea loc la Hotel Intercontinental din Bucuresti, sala Fortuna Vest, incepand cu ora 9.30.

Dezvoltarea solutiilor online de videoconferinta permite realizarea de intalniri rapide, indiferent de locatie si reducerea costurilor cu pana la 40% din bugetul companiilor.

Romania, cel putin in zona metropolitana din marile orase, se afla deja in topul mondial al tarilor unde se asigura acces la Internet de mare viteza si de banda larga.

In plus, cei trei ani de criza economica scursi deja au impus considerarea factorului cost aproape la fiecare actiune umana desfasurata.

Conferinta Agora Group dedicata solutiilor de transmisii video online aduce in fata publicului interesat furnizori de astfel de solutii, precum Ager Business Tech, IPBrick Romania & MGT Educational, Epson si Zitec, cu scopul declarat de a contribui, prin prezentari, la ajutorarea beneficiarilor din punct de vedere al eficientizarii activitatii lor.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Smart FM, Agora News, IT Trends si Digital Trends. Alti parteneri: ARIES, ANIS, BVMW, Byblos, iNES, DigiSign.

Despre Conferintele de Tehnologie Agora

Conferintele de Tehnologie Agora reprezinta o suita de manifestari menite a prezenta solutii concrete pentru administratia publica centrala si/sau institutiile financiar-bancare, telecom, utilitati si marile companii.

Conferintele de Tehnologie Agora sunt organizate in Bucuresti si se adreseaza factorilor de decizie si directorilor IT din marile corporatii.

Detalii la www.agora.ro.

PR
andreea.maier@agora.ro
http://www.agora.ro/conferinte

Georgeta Turcea

Georgeta Turcea este responsabila de organizarea de evenimente si este mereu in legatura cu partenerii, participantii, concurentii, speakerii, furnizorii de servicii. Absolventa a Facultatii de Comunicare, este membra Underclick din 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *