Conferinta Marketing B2B

Pentru prima oara in organizarea de evenimente adresate comunitatii de afaceri din Romania, Evensys organizeaza pe 12 aprilie, in cadrul Hotel Crowne Plaza din Bucuresti, prima conferinta din Romania dedicata exclusiv segmentului de marketing business-to-business.

Conferinta Marketing B2BConferinta Marketing B2B vine astfel n completarea portofoliului de evenimente adresate profesionistilor din publicitate, relatii publice, Internet si social media si este organizat cu sprijinul partenerilor Bancpost si Star Storage.

Evenimentul Marketing B2B si propune sa creeze un spatiu relevant pentru practicieni, sa ofere oportunitati consistente de schimb de idei si expertiza si, de asemenea, sa dezvolte interactiunea ntre jucatorii din aceasta piata, atat din partea furnizorilor, cat si a clientilor.

Panelul vorbitorilor invitati la eveniment acopera principalele zone de expertiza, fiind prezenti nume sonore de companii si profesionisti, lideri de opinie n marketing, comunicare corporativa si de brand si marketing online.

Participantii la conferinta vor avea ocazia sa discute despre strategii de marketing B2B cu: Aneta Bogdan (Brandient), Bogdan Naumovici (23 Communication Ideas), Kyriakos Xydis (Bancpost), Silvius Neagu (Star Storage), Florina Pinzaru (GDF SUEZ Energy Romania), Iulian Mangalagiu (Ceramica SA), Norbert Simionescu (Google), Adrian Stanescu (Think Digital), Radu Ionescu (Kinecto), Andrei Georgescu (White Image), Ciprian Gavriliu (PlayTheBalls), Andrei Rosca (Spada).

In cadrul conferintei de o zi, vor fi analizate strategiile adaptate la realitatile mediului de business din perspectiva marketingului B2B. Astfel, cele 4 sesiuni ale conferintei vor oferi participantilor analize utile de business cu privire la: modalitatile de pozitionare diferentiata fata de concurenta a unui brand, strategii de marketing integrat pentru jucatorii B2B, tactici si solutii reale pentru derularea campaniilor n mediul digital sau integrarea si rolul retelelor sociale n tot mai conturata disciplina de marketing digital.

Pentru mai multe detalii cu privire la eveniment, va invitam sa accesati site-ul oficial al evenimentului: www.marketingb2b.ro

Despre Evensys

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 5 ani de experienta n organizarea de evenimente adresate comunitatii de business. Evensys este specializata exclusiv n dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, care acopera cinci domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

Evensys numara n portofoliul sau o gama variata de evenimente, dezvoltand atat conferinte cat si forumuri. De asemenea, Evensys este organizatorul a doua cluburi de networking, dedicate industriei de real estate si celei online: REIS (www.reis.ro) si Web-Club (www.web-club.ro).

Pentru mai multe informatii, va invitam sa ne contactati:
Magda Purice
PR & Marketing coordinator
Tel: 0733.041.005
magda.purice@evensys.ro
www.evensys.ro

Georgeta Turcea

Georgeta Turcea este responsabila de organizarea de evenimente si este mereu in legatura cu partenerii, participantii, concurentii, speakerii, furnizorii de servicii. Absolventa a Facultatii de Comunicare, este membra Underclick din 2010.

One thought on “Conferinta Marketing B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *