Conferinta Internationala Marketing in Direct

Cu doua editii deja la activ, Conferinta Internationala Marketing in Direct isi reimprospateaza identitatea de brand si se coloreaza in verde la cea de-a treia editie, care se va desfasura in luna Mai.

Organizatorul Conferintei, agentia de comunicare integrata More Than Pub, si-a propus sa coloreze diferit sigla evenimentului de la an la an pentru a marca atat diversele teme abordate, cat si trendurile industriei.

Daca la prima editie din 2009 sigla a fost colorata in rosu, accentuand abordarea de tipul back to basics, iar la editia a doua in portocaliu, punand in evidenta sloganul Get to experience!, anul acesta lasa loc culorii verzi si indemnului Get to e-results!, marcand dezvoltarea rapida a instrumentelor de comunicare online.

Respectand totodata cerintele participantilor exprimate la editia anterioara, cea de-a treia editie va fi dedicata unui instrument de baza al comunicarii directe electronice: e-mail marketingul.
Conferinta Marketing in Direct este singurul eveniment de pe piata locala dedicat in exclusivitate industriei de comunicare directa, demonstrandu-si pana in prezent valoarea in fata a peste 500 de participanti si prin prezentarile celor peste 50 speakeri romani si straini (John Griffiths, Patrick Collister, Dela Quist, Barry Larson, Tania Bianchi, Leif Andersen Farmer, Colin Egan, Maia Novolan, Doru Panaitescu, Iulian Toma, Dan Virtopeanu, Andrei Georgescu, Serban Goran, Adrian Pavelescu, Radu Schmitzer si multi altii).

Si la cea de-a treia editie, agenda Conferintei va mentine toate elementele de succes din anii precedenti: formatul si continutul evenimentului, trei workshop-uri desfasurate simultan, speakeri unul si unul, audienta premium, canalele directe de promovare a evenimentului.

Si nu in ultimul rand va readuce in fata participantilor speakerul votat drept favorit la editia precedenta…

Anul acesta este randul lui Dela Quist sa revina in fata publicului din Romania.

Specialist in dezvoltarea campaniilor B2B si B2C de e-mail marketing, atat in privinta strategiei, cat si a continutului, design-ului sau analizei lor, Dela Quist are o experienta de aproape 15 ani in online, publicitate Si marketing, ultimii 10 ani dedicandu-i strategiilor de e-mail marketing. Alaturi de Dela Quist, alti specialisti straini si romani vor prezenta practicile si tendintele industriei de comunicare directa cu focus pe e-mail marketing.

Hai pe www.marketingindirect.ro ! Este sursa ta de informatii din Marketing Direct!

Iti ascultam parerea pe www.marketingindirect.ro

Ne poti vedea pe www.youtube.com.

Urmareste-ne si pe www.facebook.com.

Persoana de contact:

Silvia Popescu, Project Manager MORE THAN PUB

E-mail: silvia.popescu@morethanpub.ro
Tel: 0749.155.504
http://www.marketingindirect.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *