Concursul Eco Farmacia

Eco Farmacia ti-a pregatit un concurs! Lasa un comentariu cu ce produse cosmetice folosesti la acest anunt si invita-ti prietenii sa iti dea cat mai multe like-uri pana pe 1 august.

Eco FarmaciaPoti castiga unul dintre cele trei vouchere in valoare de 200 RON, care le poti folosi pentru a achizitiona din Eco Farmacia cosmetice, suplimente alimentare si tehnico-medicale.

Eco Farmacia ti-a pregatit un concurs! Daca ai cont pe facebook poti participa si tu! Lasa un comentariu cu ce produse cosmetice folosesti la anuntul de pe facebook si invita-ti prietenii sa iti dea cat mai multe like-uri pana pe 1 august.

Ce poti castiga?

3 vouchere in valoare de 200 RON, care le poti folosi pentru a achizitiona din Eco Farmacia cosmetice, suplimente alimentare si tehnico-medicale.

Cum te inscrii?

Ideea este simpla. Trebuie sa devii fan al paginii de facebook Eco Farmacia si sa lasi un comentariu cu ce produse cosmetice folosesti la anuntul lansat de noi.

Cum se aleg castigatorii?

Primele 3 comentarii care vor strange cele mai multe like-uri pana pe 1 august la ora 17:00, vor castiga premiile puse la bataie.

Bafta tuturor!

Mihaela Bisog
mihaela.bisog@gmail.com
http://www.ecofarmacia.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *