Comunicat Un nou director de program AcademIAA

Raluca Predoi este începând de astăzi directorul de program al AcademIAA, primul proiect educațional dezvoltat de IAA România în colaborare cu mediul academic, ca raspuns la nevoia creșterii angajabilității absolvenților de studii superioare din domeniile marketing și comunicare.

Raluca Predoi“Am decis să mă alătur programului AcademIAA pentru a contribui la formarea viitorilor profesioniști din industria de marcom. Consider că acest parteneriat transversal dintre mediul de afaceri și mediul academic din România reprezintă cadrul ideal, care oferă beneficii pentru ambele părți implicate”

AcademIAA are la bază un parteneriat strategic între mediul de business (reprezentat de companiile membre IAA) şi mediul academic (ASE – Facultatea de Marketing, SNSPA – Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice şi Universitatea Bucureşti – FJSC, pentru inceput) şi are 3 direcţii concrete de acţiune:

1/ Intervenții sistemice: cercetare și adaptare de curricula universitară.

2/ Program pentru formatori: programul “Porți deschise pentru profesori în companii”, prin care profesori din cele 4 Facultăți participă lunar la sesiuni organizate de companiile din MarCom și intră în contact direct cu mediul de afaceri, cu practicieni și cu modul de gândire al acestora. În cadrul sesiunilor se abordează teme de marketing/ comunicare, de HR și de soft skills pentru profesori.

AcademIAA

3/ Program pentru studenți: MentorIAA – program destinat studenților, care presupune mentorat individual pentru carieră sub coordonarea unor mentori recrutați din companiile membre IAA. MentorIAA a debutat cu un număr de peste 40 de mentori, fiecare asumandu-și coordonarea a 1-3 studenți.

IAA Romania http://www.iaa.ro/

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *