Comunicat relansare AvangardeForest.ro

Comunicatul de relansare website www.AvangardeForest.ro : Un site nou pentru vile noi in Pipera.

Complex Rezidential Pipera Avangarde Forest
Complex Rezidential Pipera Avangarde Forest: case Voluntari moderne

Avangarde Forest este un proiect rezidential de vile noi de succes care a reusit sa se impuna pe o piata abia intrata in perioada de dezmortire datorita atentiei la detalii, finisajelor superioare si excelentului raport calitate pret.

Cele 3 cartiere rezidentiale disponibile in Avangarde Forest, la doar 10 km de centrul orasului, insa intr-o locatie din inima naturii, langa padure, sunt dedicate familiilor care isi doresc liniste si relaxare fara a renunta la confortul vietii la oras.

Doua cartiere au fost deja ocupate integral

Din cele 3 cartiere Avangarde Forest, doua au fost deja ocupate integral, peste 54 de familii au ales sa numeasca acest loc acasa, iar in momentul actual, in cartierul cu numarul 3 mai sunt disponibile doar 4 vile pentru vanzare.

Site-ul de prezentare www.AvangardeForest.ro a fost reinnoit pentru a aduce potentialilor clienti toate informatiile de care ar putea fi interesati pentru a alege sa faca parte dintr-o comunitate care creste usor in jurul acestui proiect.

Locul bine ales, aproape de natura, este gandit pentru a oferi familiilor momente de liniste, intimitate si apropiere intr-un cadru plin de spatii verzi, locuri de joaca in care copiii sunt intotdeauna in siguranta, aer curat si facilitati care asigura toate nevoile pentru maxim de confort (gradinita, supermarket, piscina, etc).

Vilele Avangarde Forest sunt finisate cu materiale superioare si maximum de atentie la detalii, realizate in permanenta comunicare cu clientii, iar centralele termice, izolatia performanta si ferestrele de ultima generatie asigura cheltuieli minime cu utilitatile.

Toate informatiile pe noul site de prezentare

Noul site de prezentare dedicat proiectului imobiliar si punerii in vanzare a vilelor inca disponibile in cartierul Avangarde Forest 3 are ca scop informarea rapida si completa a potentialilor cumparatori, acesta fiind conceput pentru usurinta de utilizare si pentru a reflecta perfect atmosfera si conceptul noului site Avangarde Forest.

Site-ul contine toate informatiile importante, structurate intr-un mod usor de urmarit si accesat.

interior vila Avangarde Forest Pipera
imagini detalii interior vila Avangarde Forest Pipera

Scopul site-ului este acela de informare si educare in legatura cu finisajele, modul de constructie, avantajele si raportul pret-calitate pentru toate proprietatile disponibile pentru vanzare.

Pe noua versiune de website vizitatorii pot citi (atat de pe desktop/laptop cat si de pe telefoane mobile sau tablete) pe larg despre structura de rezistenta, finisaje si dotari, localizare, pot vedea planurile vilelor si citi testimonialele celor care au ales sa numeasca Avangarde Forest “acasa”.

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *