Comunicat de presa Bramitech: lansare magazin online

Piata online a magazinelor destinate iubitorilor de masini si nu numai s-a imbogatit prin lansarea unui nou site – Bramitech.ro, locul unde pasiunea si grija pentru masini isi vor gasi un aliat de nadejde.

bramitech logo

Noul magazin virtual nu comercializeaza piese auto, ci se axeaza pe un sector mai putin intalnit la noi – cel al protectiei (atat a partilor interioare ale masinii cat si a exteriorului) si al produselor de vopsire, finisare si polish. Aici cei interesati pot gasi producatori renumiti in domeniu, precum 3M si Loctite Teroson sau Weicon dar si Sofamel, Bramitech, Citgo, Moba.

Site-ul in sine este usor de navigat, fiind organizat riguros, cu atat mai mult cu cat dispune de un numar impresionant de articole de gen.

Este impartit in mai multe sectiuni: Protectie Auto, Electrica Auto si Tinichigerie. In aceste sectiuni se regasesc produse specifice, precum: huse protectie scaune auto (in service-uri auto), covorase protectie podea, saci anvelope, cablu electric camioane, papuci electrici auto, tub termocontractabil cu gel, scule de dezizolare, diferite tipuri de modele de vopsea auto.

Sectiunile Loctite, 3M Auto si Weicon grupeaza produsele din catalogul producatorilor respectivi: produse pentru mentenanta si reparatii (de ex.: adezivi, substante de curatare, lubrifiere si protectie, tratamentul suprafetelor), vopsitorie si tinichigerie auto sau produse chimice precum adezivi si etansanti monocomponenti, bicomponenti, elastici, spray-uri si lichide tehnice.

De altfel, bramitech.ro se mandreste cu gama diversificata de produse pe care le ofera clientilor sai. El se adreseaza nu numai service-urilor auto, cele ce utilizeaza in general astfel de produse, ci si publicului larg, in special celor ce adora sa isi ingrijeasca masina si sa se asigure de pastrarea ei in cele mai bune conditii. Produse precum sacii pentru anvelope sau samponul pentru caroserie sunt utilizate la scara larga si sunt extrem de utile.

Magazinul online bramitech.ro a pregatit cu ocazia lansarii numeroase pachete atractive pentru ingriirea, intretinerea si repararea masinii, acasa ori la un service auto. Promotiile si ofertele sunt variate, iar pentru cei ce se aboneaza la newsletter reprezentantii site-ului au pregatit o reducere surpriza la comanda.

Intuitiv si cu un design masculin, magazinul online bramitech.ro ofera posibilitati multiple de comanda, atat prin utilizarea cosului de cumparaturi cat si prin email sau telefonic. Livrarea se realizeaza oriunde in tara prin curier, iar plata se face la livrare. Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 240 de lei transportul este gratuit.

Despre Bramitech:
Adresa: Scheia, Suceava, Str Dimitrie Pacurariu, 49
Mail: vanzari@bramitech.ro
Tel: 0744.24.33.34

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *