Comunicare Genesys Distributie

GENESYS DISTRIBUTIE anunta lansarea unei platforme de blog (http://blog.genesys.ro), platforma ce are rolul de a facilita comunicarea intre specialistii companiei si pasionatii de IT.

Blog

Prin intermediul acestui blog va vom tine la curent cu cele mai recente proiecte si parteneriate precum si oferte de produse si tehnologii inovatoare, solutii competitive si servicii de calitate.

De asemenea buletinul de stiri, prezent si pe homepage-ul website-ului nostru, nu va lipsi saptamanal, sperand sa va aducem informatii folositoare despre gama de produse din portofoliul nostru, adaptate nevoilor dumneavoastra de business curente si viitoare.

Intrucat dorim sa va raspundem cat mai prompt si cat mai eficient solicitarilor, consideram ca fiind extrem de important feedback-ul dumneavoastra cu privire la calitatea acestora, astfel inca sa ne putem imbunatati procesul de comunicare si a relatiile de business existente.

Astfel, parerile dumneavoastra sunt binevenite si in acest sens va invitam sa ne lasati un mesaj ori de cate ori aveti nevoie de informatii suplimentare legate de echipamentele IT aflate in infrastructura companiei sau doriti sa ne impartasiti opinia dumneavoastra cu privire la articolele postate.

Pentru a acessa blogul GENESYS DISTRIBUTIE va invitam sa dati click aici
http://blog.genesys.ro/ sau sa accesati website-ul companiei: www.genesys.ro
GENESYS DISTRIBUTIE comunica atat pe blog cat si pe Facebook, printr-un cont dedicat companiei , prin intermediul caruia transmitem informatii actualizate despre companie, proiecte, produse si parteneriate noi cat si interactionam cu prietenii online ai companiei.

Pentru a accesa contul de Facebook Genesys Distributie va rugam sa dati click aici:

www.facebook.com/pages/Genesys-Distributie/168553216495998.

Pentru informatii suplimentare desprecompanie, despre intreaga gama de produse din portofoliu si pentru comenzi ne puteti contacta prin e-mail la sales@genesys.ro sau telefonic la 021/242 05 42.

marketing@genesys.ro
http://www.genesys.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *