Cel mai nou magazin online pentru pitici: ePitic.ro

S-a deschis ePitic.ro – cel mai nou magazin online cu oferte complete pentru pitici, mamici de pitici cat si pentru copiii de pana la 12 ani!

Magazin ePitic.ro logo

ePitic.ro va pune la dispozitie o gama larga de articole pentru copii , cum ar fi: sisteme de monitorizare, de preparare si stocare hrana, articole de igiena, piese de mobilier, decoratiuni pentru camera piticului, spatii de joaca pentru interior si exterior, jocuri educative si de creatie, articole pentru transportul celui mic si nu in ultimul rand, sisteme de siguranta.

Conceptul ePitic.ro a luat nastere dupa mai multi ani de experienta pe piata romaneasca in domeniul IT. Am putea spune ca in tot acest timp am crescut impreuna, iar cum nevoile dumneavoastra au atins si domeniul vizat de catre cei mai micuti dintre noi, s-a format si ideea de ePitic.ro

Odata cu realizarea acestei legaturi am decis extinderea noastra si implicarea totodata cu acelasi devotement, pe un plafon de produse pe cat de colorate si relaxante, pe atat de importante si pretentioase pentru confortul si bucuria celor mai mici clienti dintre noi: copiii!

Dorim astfel, prin modul in care ePitic.ro este gandit si structurat, sa va oferim mai mult timp liber alaturi de copiii dumneavoastra printr-un simplu click sau apel telefonic.

Asadar, o data intrat in lumea noastra, veti gasi in mod periodic oferte si promotii irezistibile pentru nevoile dumneavoastra; oferte care vor incanta cu siguranta privirile celor mici.

Va asteptam online pe www.epitic.ro pentru mai multe informatii si va stam la dispozitie atat pe messenger, email cat si telefonic.

Date de contact:
Mihaela Serban
www.epitic.ro
Tel: 0735 884 377
office@epitic.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

One thought on “Cel mai nou magazin online pentru pitici: ePitic.ro

  • 29.08.2011 at 12:48
    Permalink

    Si un alt magazin online pentru pitici: mamiko.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *