Cea mai mare viteza de internet mobil din Romania la Orange

Incepand din 6 octombrie, Orange ofera in premiera cea mai mare viteza pentru internetul mobil din Romania – pana la 43,2 Mbps in Bucuresti.

Orange logoPentru a naviga la noua viteza de internet mobil, clientii trebuie sa fie in aria de acoperire 43,2 Mbps si sa foloseasca un modem compatibil.

Pentru accesul la viteze de pana la 43.2Mbps, Orange ofera abonamentele cu trafic nelimitat Colibri 15 (cu primii 9 GB la viteze de pana la 43,2 Mbps) si Colibri 25 (cu primii 30 GB la viteze de pana la 43,2 Mbps).

Acestea includ optiunea Cost Control prin intermediul careia clientii au garantia ca nu platesc nimic suplimentar fata de abonamentul lunar si optiunea Happy Night cu trafic gratuit pentru sesiunile de conectare desfasurate intre 00:00 si 07:00.

Orange are o oferta speciala pentru modemul Huawei E372, compatibil cu 43,2 Mbps, disponibil la preturi incepand de la 1 euro*.

“Ca lider de piata Orange anunta astazi o noua premiera in Romania care raspunde cererii crescute de internet mobil de mare viteza. Dupa lansarea HD Voice, sunt onorat sa anunt astazi o alta premiera – implementarea retelei de acoperire cu viteze de pana la 43,2Mbps in Bucuresti. Pentru utilizatori experienta va fi una mai rapida si mai simpla, fapt ce reconfirma angajamentul nostru de a imbunatati experienta digitala a clientilor” a declarat Jean-François Fallacher, CEO Orange Romania.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau in orice magazin Orange.

*Ofertă valabilă împreună cu un abonament Colibri 25 încheiat pe 24 de luni.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *