Campionatul Mondial Africa de Sud si SEO

Cupa Mondiala de Fotbal nu numai ca domina si face rating in ce priveste emisiunile la TV insa se regaseste masiv si pe Internet. De data aceasta Internetul joaca un rol foarte important in ce priveste un eveniment de o asemenea amploare. ( in Franta de exemplu a determinat legalizarea pariurilor online).

Chiar inainte de lovitura de incepere a campionatului volumul de cautari care referea la FIFA sau colaterale era de 0.66% , volum imens, 1 din 150 de cuvinte facand referire la Cupa Mondiala.

Probabil ca va fi ultimul campionat mondial in care nu se va intampla TOTUL si pe Internet. De data aceasta, au stabilit doar recordul mondial (detinut anterior de presedintele american Obama) de 12 milioane de utilizatori de internet pe minut. (vezi foto CNet).

Traficul pentru cautari si zboruri catre Africa de Sud a crescut cu aproape 50% , iar situl FIFA a crescut in popularitate pana pe locul 8 in topul websiturilor de sport mondiale.

Cel mai titrat jucator este Cristiano Ronaldo.

Sursa : Hitwise

Claudiu Gamulescu

este fondator al Underclick.ro, brand infiintat in 2004. De atunci cateva sute de situri web si produse au fost lansate sau consiliate. Cateva sute de oameni au trecut prin programele de training "la sala" ale lui Claudiu, iar cateva mii au descarcat cartile si programele de coaching online. Crede in Internet folosit pentru afaceri, un canal care trebuie inteles si stapanit cum se cuvine. Folositi-l cu inteligenta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *