Campania 123reduceri.ro

123reduceri.ro a intrat in spiritul Sarbatorilor de Iarna si a pregatit un concurs special pentru iubitorii de reduceri si de shopping cu premii in valoare de 17000 Ron pe pagina website.

123reduceri.ro logoConcursul “Castiga simplu ca 1, 2, 3!” te provoaca sa castigi cadoul perfect de Sarbatori si sa incepi Noul An in forta cu premii cat mai atractive.

Marele premiu este o excursie de 5* pentru a face shopping la Paris.

Castigatorul marelui premiu va pleca in perioada 03-07 februarie 2012 la Paris insotit de inca o persoana, va sta in zona centrala a Parisului, la un hotel de 5 stele.

Pachetul include transportul dus-intors pentru doua persoane, cazare cu mic dejun inclus, carduri de transport public in Paris si carduri pentru acces la obiectivele turistice pentru a cunoaste cat mai bine Orasul luminilor.

Si pentru ca Parisul este cunoscut ca o destinatie de shopping prin excelenta, primesti 500 de euro bani de shopping pentru a colinda prin celebrele magazine pariziene.

Mai mult, pe langa marele premiu, 123reduceri.ro ofera iubitorilor de shopping online pe perioada concursului 123 de vouchere in valoare de 50 Ron pentru cumparaturi pe FunGift.ro.

Incepand cu 5 decembrie, vor fi extrasi zilnic cate trei castigatori pentru voucherele FunGift.ro pana la finalul concursului.

Pentru a castiga unul din premiile 123reduceri.ro tot ce ai de facut este sa te inregistrezi pe 123reduceri.ro si sa afli cum poti aduna cat mai multe sanse de castig pentru extragerea finala din 16 ianuarie 2012 sau pentru extragerile zilnice pentru cele 123 de vouchere in valoare de 50 Ron pe FunGift.ro.

Despre 123reduceri.ro

Smart Programs a initiat acest proiect din dorinta si din necesitatea de a oferi un website care sa centralizeze cele mai bune oferte de grup din marile orase din Romania, dar si cele mai bune oferte la nivel national. Odata cu cresterea rapida a numarului de site-uri care ofera reduceri de grup si a tipurilor de oferte disponibile, centralizarea lor intr-un singur newsletter a devenit o necesitate, la fel ca si personalizarea puternica a acestuia.

Utilizatorii decid ce tip de oferte vor primi si pentru ce locatii. Acest serviciu este accesibil si prin intermediul aplicatiei 123reduceri.ro, de altfel prima aplicatie de profil din Romania, imbunatatita si disponibila pentru iPhone, iPad si Android.

Sibel Aptula
Marketing Coordinator 123reduceri.ro
sibel@123reduceri.ro
http://123reduceri.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *